Ali Karadeniz (Michael Wright) Nasıl öldü?

Haber61 – Spor Servisi – Amerika’nın Newyork  kenti Brooklyn bölgesinde kendisine ait cipin arka koltuğunda ölü olarak bulunan Eski Trabzonspor Basket Takımı oyuncu Ali Karadeniz olayında flaş gelişme yaşandı. Haber61’in yabancı ajanslardan edindiği bilgi

Ali Karadeniz (Michael Wright) Nasıl öldü?

Haber61 – Spor Servisi – Amerika’nın Newyork  kenti Brooklyn bölgesinde kendisine ait cipin arka koltuğunda ölü olarak bulunan Eski Trabzonspor Basket Takımı oyuncu Ali Karadeniz olayında flaş gelişme yaşandı. Haber61’in yabancı ajanslardan edindiği bilgiye göre; Karadeniz’in aracın arka koltuğunda kafa kısmına almış olduğu darbe nedeni ile hayatını kaybettiği belirlendi.

Karadeniz’in nasıl öldüğü henüz netlik kazanmaz iken, kaldırıldığı hastane morgunda lise yıllarında beraber basket oynadığı Kevin Garnett, arkadaşını teşhis etti. Newyork’da yayın yapan gazetelere konuşan Garnett, “ Arkadaşımın ölümü beni çok etkiledi. O çok iyi bir oyuncuydu. Dünya da bir kariyer yapak istiyordu. Bu nedenle de 14 yıl botunca Amerika dışında oynadı. Emekli olmak istemiyordu ama maalesef ölü olarak bulundu.”dedi.

Güvelik güçleri yapmış olduğu incelmelerde Karadeniz’in cinayete kurban mı gittiği araştırıldığı öğrenildi. Başında bulunan yarığın neden kaynaklandığı araştırılıyor. Otopsiden çıkan sonuç ile birlikte Amerikan polisi soruşturmayı derinleştirecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler