Ali Çamlı: Trabzonspor Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip bir takım

Kayserispor Trabzonspor karşılaşması öncesi, Kayserispor As Başkanı Ali Çamlı HAber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Ali Çamlı: Trabzonspor Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip bir takım

Kayserispor As başkanı Ali Çamlı, Kayserispor- Trabzonspor karşılaşması öncesi stat önünden Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Maç öncesinde Trabzonspor yönetimiyle yemek yediklerini söyleyip dostluk vurgusu yapan Çamlı, “Ben Trabzon’a geldiğimde kendi şehrime gelmiş gibi hissediyorum. Sizler de şimdi kendi şehrinizdesiniz. Trabzon Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip, çok iyi maç oynayan bir takım bana göre. Hak eden kazansın, iki takım da bunu hak ediyor. Trabzon da bizim Kayseri de. Son sözü sahada çocuklar söyleyecek. Trabzonspor bizim kardeşimiz. Her iki takımın da enerjisi çok iyi. Futbolda her türlü sonuç var. Çocuklarımızın sakatlanmadığı, sakatlığın olmadığı, kartların olmadığı, hakem hatalarının olmadığı bir maç istiyoruz.

Biz hakemleri tartışmıyoruz. Bize göre herkes iyi niyetli. Zaman zaman hakemler de hata yapıyor, onlar da insan. Bir maçta hakem konuşulması çok yanlış. Avrupa’da da hakemler hata yapıyor ama orada onlar konuşulmuyor. Hiçbir hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ben. Bugün hakem hatalarının olmadığı güzel bir maç olsun bir maç olsun.” İfadelerin kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor