Albayrak: Trabzonspor'u en tepede görmek istiyoruz

Trabzonspor bayramlaşmasında Başkan Ağaoğlu, Bakan Turhan ve Bakan Albayrak açıklamalarda bulundu

Albayrak: Trabzonspor'u en tepede görmek istiyoruz

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Kulübü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan da katıldı.

Törende ilk olarak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu konuşarak  “Camia olarak birlik beraberliğimizin en üst seviyede olduğumuz bugünlerde hepimiz sloganımızda olduğu gibi yanyanayız. Önümüzdeki süreç oldukça önemli ve bu süreci sizin desteğinizle aşacağımıza inanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu’nun ardından konuşan Bakan Turhan Bayramlaşmak için buradayız ve herkesin bayramını kutluyorum. Bizleri ve Trabzonspor’u bugün de yalnız bırakmadınız. Trabzonspor bu ülkenin medarı iftaharı . Sadece Trabzon’da değil, ülkenin dünyanın heryerinde taraftarı vardır. Yeni şampiyonluklar diliyorum ve herkese başarılar diliyorum” dedi.
 

Albayrak: Trabzonspor'u en tepede görmek istiyoruz

TRABZONSPOR’U EN TEPEDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Son olarak Bakan Albayrak söz alarak “Ailemle bayramlaşmaya bugün Trabzon’a geldim. Öğrendim ki Trabzonspor’un bayramlaşması da bugün o nedenle burayı es geçmek olmaz. Trabzonspor bu şehir için çok önemli. Bu manada özellikle bu yıl Trabzonspor’un ortaya koyduğu performans, her şehirde her taraftardan yönetime hocamıza takımımıza müthiş bir teveccüh var. Trabzonspor bu sezon has Trabzonspor’un ruhunu tüm Türkiye’de layıkıyla gösteriyor. Oynadığı futbolla, yetiştirdiği genç futbolcularla örnek oldu. Bu yıl önemli bir yıl, inşallah geçen yılki performansın üzerine koyularak taraftarı olduğumuz Trabzonspor’u en tepede görmek istiyoruz. Trabzonspor bu yıl inşallah sadece Türkiye’de değil dünyada marka olma yolunda iyi bir yıl geçirir. “ şeklinde konuştu

berat albayrak trabzonspor bayramlaşmasında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor