Albayrak: Bu forma şampiyon sezonun forması!

Albayrak gerçeği söyledi sosyal medya trolleri harekete geçti

Albayrak: Bu forma şampiyon sezonun forması!

Haber61 Spor Servisi

Bayramlaşma ve partisinin Trabzon'daki toplantılarına katılmak üzere bugün kente gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzonsporlu taraftarlarla da buluştu.

Buluşmada Albayrak yeni sezonun parçalı formasını giydikten sonra açıklamalarda bulundu. Albayrak " Bu forma 2010-11 sezonunun yani şampiyonluk sezonunun forması" ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak'ın bu sözleri Trabzonsporlu taraftarlar tarafından paylaşılırken özellikle şikeyi FETÖ'ye yıkarak kurtulmayı hedefleyen Fenerbahçeli bir çok troll hesap sosyal medyadan Albayrak'ı hedef aldı.

Albayrak'ı sözde FETÖ kumpasına destek olmakla, taraftarları bölmekle ve bir çok farklı şekilde suçlayarak linçe etmeye çalışanlara bordo mavililer tepki göstererek 2010-11 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor, şikecisinin ise Fenerbahçe olduğunun altını çizdi.

Albayrak: Bu forma şampiyon sezonun forması!

Albayrak: Bu forma şampiyon sezonun forması!

(Görüntü Çay TV)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler