Alanyaspor Başkanından Trabzonspor açıklaması: Kulüp ilişkilerini kişiler değiştiremez

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor Başkanından Trabzonspor açıklaması: Kulüp ilişkilerini kişiler değiştiremez

Trabzonspor evinde Alanyaspor’u ağırlıyor.

Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Her iki takım içinde kazasız belasız sakatlıksız bir maç olsun. Müsabaka sahada olacak. Çıkan sonuca neticeye herkes razı olur. Yenersek geçiş olsun deriz, yenilirsek tebrik ederiz. 3 sonuçlu bir müsabaka zaten. Saha içerisinde futbolcular aslanlar gibi mücadele edecekler biz de onları izleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Çavuşoğlu hakemler konusunda da açıklama yaparak “Hakemler hata yapar. Kulüp başkanları yapmıyor mu? Futbolcular yapmıyor mu? Hakemler de yapacak. Hakemlerin çaldıkları düdükler VAR’dan dönebiliyor ama ufak tefek hatalar da olabiliyor. Hakemlerin arkasında durmasak kimlerle bu maçları idare edeceğiz. Genç hakemler de var. Onlar da hata yapacak biz de hata yapacağız.”dedi.

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında geçtiğimiz sezon yaşanan gerginlikle alakalı konuşan Çavuşoğlu “Transfer konusuna da gelirsek kişiler hata yapabilir, kişiler ve yönetimler gelip geçicidir. Ama bizim karşımızda büyük bir kulüp, büyük bir camia var biz onu baz alırız. Kulüp ilişkilerini kişiler değiştirmez. Kulüpler ve camialar büyüktür. Onların menfaatleri doğrultusunda transferler olur. “ ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor