Akyazı'nın çimleri 29 Ekim'de geliyor

Akyazı Stadının çimlerinin 29 Ekim'de serilmeye başlanacağı açıklandı.

Akyazı'nın çimleri 29 Ekim'de geliyor
Akyazı Stadı'nda çalışmalarda sona gelinirken, çim serme çalışmaları ise 29 Ekim'de başlayacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nda çalışmalar devam ederken, çim serme çalışmalarının 29 Ekim'de başlayacağı bildirildi. 

Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stadın Kasım ayı içerisinde tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Doğa şartlarının olumlu geçmesi halinde Kasım ayı içerisinde stadyumla ilgili çalışmaların tamamlanması bekleniyor.

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü ve Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Akyazı Stadyumunda kullanılacak olan Hibrit çimlerin kesimine İtalya'nın Milano kentinde başlandığını ve 29 Ekim'de Akyazı Stadyumu'nda olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler