Akyazı'da Türkiye için bir ilk!

Türkiye’nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan Trabzonsporlu taraftarların Trabzonspor'u Akyazı'da izleyebilmesi için “uçaklı kombine” uygulaması hayata geçiyor. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek bu uygulama sonucu en az 5 bin kombinenin sat

Akyazı'da Türkiye için bir ilk!
Türkiye’nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan Trabzonsporlu taraftarların Trabzonspor'u Akyazı'da izleyebilmesi için “uçaklı kombine” uygulaması hayata geçiyor. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek bu uygulama sonucu en az 5 bin kombinenin satılması hedefleniyor.
 
Buna göre organizasyon kapsamında ilk olarak taraftarların yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya gibi şehirlerden Trabzon’a maç öncesi geliş ve sonrasında dönüş için uçak seferleri olacak. Derbi olarak nitelenen maçlarda ise yurt dışından Trabzon’a benzer bir seyahat planı organize edilecek.
 
Ayrıca Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon’a yakın illerdeki taraftarlar için de “otobüslü kombine” uygulaması olacak.
 
Başkan Muharrem Usta, Avni Aker'den Akyazı Stadyumu'na geçeceklerini belirterek, "Trabzonspor'umuz şampiyonlukların tarihini Avni Aker'de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihini de yeni stadyumuzda yazmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmaz. Hem biz hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacak. Sahada yarışan bir Trabzonspor izletmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız da yeni stadyumumuzu doldurarak Trabzonspor'umuza destek vermeli. Bunun için yakın zamanda kombine satışlarına başlıyoruz" dedi.
 
Türkiye'nin değişik şehirlerinde yaşayan Trabzonsporlulara yönelik kombine kampanyası başlatacaklarını açıklayan başkan Muharrem Usta, "Bu uzak şehirlerimiz için uçaklı, bölgemizdeki şehirler için de otobüslü kombine satışı şeklinde yapılacak. Derbi maçlar için de yurt dışı yine aynı planlamayla uçaklı kombine satışını planlıyoruz. Taraftarlarımızdan kampanyanın ilk duyurduğumuz andan itibaren yoğun talepler geldi. Mesela öğrencilere yönelik tarife, kupa maçlarını kapsayıp kapsamayacağı... Bunları da değerlendireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler