Akyazı'da müthiş hata

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un yeni stadyumu Akyazı Kompleksindeki stadyumun yapımı hızla sürüyor Bordo Mavili taraftarların heyecanla beklediği stadyum da şok bir gelişme yaşandı. Hem Trabzonspor’u hem de rakip oyuncuları taşıyan otobüslerin gi

Akyazı'da müthiş hata

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un yeni stadyumu Akyazı Kompleksindeki stadyumun yapımı hızla sürüyor

 Bordo Mavili taraftarların heyecanla beklediği stadyum da şok bir gelişme yaşandı. Hem Trabzonspor’u hem de rakip oyuncuları taşıyan otobüslerin giriş yapacağı kapıların alçak yapıldığı ve otobüslerin stadyum içine giremediği ortaya çıktı.

Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; projede oyuncuları taşıyan otobüsler taraftarlara hiç gözükmeden stadyuma sokulması planlanıyordu. Fakat yapılan mühendislik hatası şoke etti. Otobüslerin standart yükseklikleri 3 Metre 86 santim iken bırakılan payda aynı oldu. Bu durumda Otobüslerin tünel diye tabir edilen alana girmesine engel oldu.

Bu durum sonrasında hata fark edilince düzeldildiği ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler