Akyazı'da doğalgaz sıkıntısı

Trabzonspor'un yeni stadında doğalgaz sıkıntısı yaşanıyor

Akyazı'da doğalgaz sıkıntısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın açılacağı açıklanan Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'da doğalgaz ile ilgili problem yaşandığı öğrenildi.

Haber61 Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Stada doğalgaz verilse de saha zemininin tam anlamıyla ısıtılamadığı öğrenildi. Zeminin ısıtılması için stada çekilen doğalgazın otomasyon sisteminin yapılmaması nedeniyle denetim yapılamadığı öğrenildi. Saha zeminin ısıtılmasında , çim köklerine ısı verilmesi gerektiği ancak köklere verilecek ısının doğalgaz ile çalıştığı için şuan bu işlemin yapılamadığı öğrenildi.  Saha zemininin ısıtılması için yapılan sistemde, yüzde 70 oranında zemin altından doğalgazla yapılması ve yüzde 30 oranında da zeminin üzerinden ısıtma yapılacak şekilde ayarlanmıştı. Ancak doğalgazın verilmemesi nedeniyle yüzde 70 oranındaki ısıtmanın gerçekleştirilemeyeceği ve yalnızca yüzde 30'luk oranda yüzeysel ısıtma uygulanacağı bildirildi. 

Tribünlerde ise ısınma probleminin elektrikli ısıtıcalarla çözülmeye çalışılacağı bildirildi.

HABER61 SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor