Akyazı Stadyumunda ne zaman maç oynanacak

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gencağa Meriç Akyazı Stadyumunda ne zaman maç oynanacağıyla ilgili Haber61.Net’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Akyazı Stadyumunda ne zaman maç oynanacak
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gencağa Meriç Akyazı Stadyumunda ne zaman maç oynanacağıyla ilgili Haber61.Net’e özel açıklamalarda bulundu. 11. haftada Antalyaspor karşılaşmasının Akyazı'da oynanamayacağının belli olmasının ardından Meriç, neden gecikme olduğunu da açıkladı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Meriç yaptığı açıklamada; "Öncelikle Akyazı Stadyumunu yapan TOKİ’nin stadı teslim edeceğini belirten Meriç, Spor Bakanlığı Akyazı Stadyumunu TOKİ’den devralacak gerekli incelemeleri yapacak ardından stadı biz devralacağız. Biz de statda bazı düzenlemeler yapacağız" dedi.

Mevsim dolayısı ile HİBRİT  çim ekim işlemine başlanmadığını ifade eden Meriç, "Yağmurlu havalarda HİBRİT çim ekim işlemi yapılamıyor. Bütün bu işlemlerde sona doğru gidildikçe Stat da maç oynama tarihi kesinleşmiş olacak. Akyazı stadyumunda 18 Aralık'tan önce maç oynanabilir.18 Aralık'ta yapılacak protokol açılışında sembolik maç bile oynanabilir. Yapılan çalışmalarda gelinen sonuçlar net tarihi ortaya çıkaracak" ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler