Akyazı Stadyumuna 2 adet DEV skorbord

Yapımı devam eden Akyazı stadına son teknoloji ile üretilen 2 adet skor bord takılacak. Bordo mavili ekibin maçlarını oynayacağı Akyazı stadyumuna takılacak iki adet skorbord Türkiye'de bir ilk olacak.Akyazı stadyumu kale arkalarına son teknoloji ile üret

Akyazı Stadyumuna 2 adet  DEV skorbord

Yapımı devam eden Akyazı stadına son teknoloji ile üretilen 2 adet skor bord takılacak. Bordo mavili ekibin maçlarını oynayacağı Akyazı stadyumuna takılacak iki adet skorbord Türkiye'de bir ilk olacak.

Akyazı stadyumu kale arkalarına son teknoloji ile üretilen iki adet 80 metre karelik skorbordlar takılacak. Her iki kale arkasına 1'er olmak üzere takılacak iki adet skorbord larda her türlü anımasyon kolaylıkla yapılabilecek

FULL  HD GÖRÜNTÜ ALINACAK IŞIKLANDIRMA

Akyazı stadyumunda her detay ince elenip sık dokunuyor. Herhangi bir aksaklık olmaması için TOKİ yetkilileri büyük çaba sarf ederken  gece maçları oynanması için ışıklandırma çalışmaları da palnalanmaya başlandı Akyazı Stadyumununu ışıklandırması da son teknoloji olacak. Stadyuma Full HD görüntü alanıbilecek teknoloji ışıklandırma yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor