Akyazı seferi

Önümüzdeki sezon taraftara şampiyonluk sözü veren Başkan Muharrem Usta, göreve gelmeden önce belirttiği seçim vaatleri arasında yer alan Akyazı Stadı için çalışmalarına resmen başladı.   Yeni stadı merakla bekleyen taraftarlara yeni sezona yetişeceği sözü

Akyazı seferi
Önümüzdeki sezon taraftara şampiyonluk sözü veren Başkan Muharrem Usta, göreve gelmeden önce belirttiği seçim vaatleri arasında yer alan Akyazı Stadı için çalışmalarına resmen başladı.
 
Yeni stadı merakla bekleyen taraftarlara yeni sezona yetişeceği sözünü veren Usta, kurmaylarıyla birlikte gittiği Ankara’da TOKİ yetkilileriyle bir araya gelecek. Açılışı sezon sonuna yetiştirmeyi planlayan ve bu doğrultuda birçok firmayla isim hakkı için görüşmeler yapan Bordo-Mavili yönetim, işlerin hızlandırılması için TOKİ ile en ciddi görüşmesini gerçekleştirecek.
 
Sponsorlar bu görüşmeye bağlı
 
Stadın bitmesiyle birlikte isim hakkını satabilecek ve bu doğrultuda büyük bir gelir elde edecek Trabzonspor’un, içinde bulunduğu maddi krizi de bir an önce aşmak için kalabalık bir yönetici grubuyla Ankara’ya sefer düzenlediği öğrenildi. TOKİ ile yapılacak yeni anlaşma sonrası garanti altına alınacak stat inşaatı sonrası yönetim, kulübün 309 milyon liralık borcunun ciddi bir kısmını bu anlaşmayla kapatmayı planlarken, gelecek sezonun da finansal temelleri atılmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler