Akyazı için "Arap" atağı

Trabzonspor'un Akyazı Stadı'nın isim hakkı konusunda yaptığı sponsorluk görüşmelerinde önemli aşama kaydettiği öğrenildi Karadenizinsesi'nde yer alan habere göre; Son dönemde Arap turistlerin ilgi odağı haline gelen Trabzon'da daha fazla tanınmak isteyen

Akyazı için "Arap" atağı

Trabzonspor'un Akyazı Stadı'nın isim hakkı konusunda yaptığı sponsorluk görüşmelerinde önemli aşama kaydettiği öğrenildi

Karadenizinsesi'nde yer alan habere göre; Son dönemde Arap turistlerin ilgi odağı haline gelen Trabzon'da daha fazla tanınmak isteyen Arap firmaların da Trabzon'da yatırım yapmak istemesi, Bordo-Mavili kulüp tarafından da değerlendirdi.

Birleşik Arap Emirliklerine bağlı dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates ile temasa geçen Trabzonspor'un, Akyazı stadının isim hakkı için bu firma ile sponsorluk görüşmesi yaptığı iddia edildi. Başkan Muharrem Usta'nın, "Dünyaca ünlü kulüplerle bağlantısı olan şirketlerle görüşüyoruz" açıklamasını yaptığı firmalardan biri olan Emirates'in Arsenal ile sponsorluk anlaşması bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler