Akyazı Arena’da şimdi de elektrik şoku!

Önce doğalgazın kesildiği Akyazı Arena’da şimdi de elektrik kesildi.

Akyazı Arena’da şimdi de elektrik şoku!
HABER61 SPOR SERVİSİ - ÖZEL

Trabzonspor’un yeni stadı olan Akyazı Arena’da geçtiğimiz günlerde ödenmeyen borç nedeniyle doğalgaz kesilmişti.  Şimdi ise yine aynı nedenle elektriğin kesildiği öğrenildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden kaynaklı olarak yaşanan bu aksaklıklar nedeniyle Trabzonspor iki mağduriyeti bir hafta içerisinde yaşamak zorunda kaldı. Edinilen bilgilere göre stadın genel ve zemin ısıtmasında kullanılan doğalgazın 170 bin TL’yi bulan borç nedeniyle kesilmesinin ardından yine yüklü miktarda ödenmemiş faturalar nedeniyle elektriğinin de kesildiği bildirildi.

Yaşanan bu mağduriyet nedeniyle bordo mavili yetkililerin Enerji Bakanı Berat Albayrak’a ulaşarak bilgi verdiği ve bu sorunun giderilmesi için talepte bulunduğu öğrenildi.

Akyazı Arena’da yaşanan fatura krizinin cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde hızlı bir şekilde giderilmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor