Akçay: Trabzonspor daha fazla zorlanır

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Trabzonspor maçı öncesi konuştu. Akçay, "Sonuçta zor bir mücadele olacak. Biz hem oynarken rakibe zorkluk çıkarmak hemde kendi yapmak istediklerimizi yapmak için sahaya çıkacağız. Biz farklı bir anlayışla biraz d

Akçay: Trabzonspor daha fazla zorlanır

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Trabzonspor maçı öncesi konuştu.

Akçay, "Sonuçta zor bir mücadele olacak. Biz hem oynarken rakibe zorkluk çıkarmak hemde kendi yapmak istediklerimizi yapmak için sahaya çıkacağız. Biz farklı bir anlayışla biraz daha saldırgan, kendi evimizde oynamanın bize vermiş oldu artıları kullanacağız. Rakibimiz içinde bizim içinde zor olacak. Umarım istediğimizi alırız. Büyük takımlarla oynanırken doğal motivasyonun üzerine bir şeyler katmak gerekir. Biz bunu çok fazla artırmak istenmedik. Dengeleyerek sürdürmek istedik. Bireysel hatalar olmaz ise Trabzonspor'un bize göstereceği zorluk çok fazla olmaz. Trabzonspor daha fazla zorlanır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor