Akbaş “Yedek kalmayı sorun etmiyorum”

Trabzonspor’un alt yapıdan yetişen oyuncusu Mustafa Akbaş yedek kalmayı sorun etmediğini belirtti.

Akbaş “Yedek kalmayı sorun etmiyorum”
Trabzonspor’un alt yapıdan yetişen oyuncusu Mustafa Akbaş Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor’da bir sezon kiralık forma giyen sözleşmesinin sona ermesiyle takıma geri dönen Mustafa Akbaş açıklamasında, "idmanlarda performansımı en iyi şekilde göstermeye çalışıyorum. Bu hocamızın kararı. Elbette bana da fırsat geldiğinde bunu en iyi şekilde kullanacağım. Ersun hocanın bana güveni tam bu güveni boşa çıkarmamak adına elimden geleni yapıyorum. Formayı kaptığımda bir daha geri vermeyi düşünüyorum" dedi.

Takımın genel performansını da değerlendiren Akbaş, "yeni bir takımız yeni takım olduğumuz için uyum sorunumuz var. Ama takım arkadaşlarımız arasında konuşuyoruz ve iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Uyum sorununu atlattığımızda lige en iyi şekilde giriş yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Mustafa Akbaş, "taraftarlarımız yeni stadımızda bizi desteklemeye devam etsinler. Onların yüzlerini güldüreceğimize eminiz" şeklinde konuştu..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler