Ajax'tan Cardozo açıklaması

Trabzonsporlu Oscar Cardozo'nun Ajax'a gideceği iddiaları her geçen yeni bir boyut kazanıyor. Önceki gün Soccernews'un duyurduğu haberi dün Ajax futbol direktörlerinden Kenneth Perez katıldığı canlı yayında doğruladı. Perez, "Cardozo'yu devre arası transf

Ajax'tan Cardozo açıklaması

Trabzonsporlu Oscar Cardozo'nun Ajax'a gideceği iddiaları her geçen yeni bir boyut kazanıyor. Önceki gün Soccernews'un duyurduğu haberi dün Ajax futbol direktörlerinden Kenneth Perez katıldığı canlı yayında doğruladı. Perez, "Cardozo'yu devre arası transferinde kadromuza katmak istiyoruz. Cardozo'yu alırsak kendimizi çok daha güçlü hissedeceğiz" diye konuştu.Oscar Cardozo bu sezon Trabzonspor'da 7 maçtaSüper Lig'de görev alıp, 3 gol kaydetti. Bir de asist gerçekleştirdi. Paraguaylı santrfor, bu maçların sadece 3'ünde ilk onbirde sahaya çıktı. Diğerlerinde ise sonradan oyuna dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler