Ajan gibi çalıştılar taraftarları yakaladılar

Haber61 – Haber Servisi – Kar nedeni ile ertelenen Trabzonspor Beşiktaş karşılaşması 15 Mart Salı günü Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanmıştı. Trabzonspor sahadan 2 – 0 skor ile mağlup olmuştu. Takımın sahada iyi oynamadığı gerekçesi ile tepki gösteren

Ajan gibi çalıştılar taraftarları yakaladılar

Haber61 – Haber Servisi – Kar nedeni ile ertelenen Trabzonspor Beşiktaş karşılaşması 15 Mart Salı günü Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanmıştı. Trabzonspor sahadan 2 – 0 skor ile mağlup olmuştu. Takımın sahada iyi oynamadığı gerekçesi ile tepki gösteren taraftarlar sahaya yabancı madde atarak kuralları ihlal etmişti. TFF, gözlemcisinin düzenlemiş olduğu rapor doğrultusunda harekete geçen Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; sahaya yabancı madde atan taraftarların bulunması için çalışma başlattı.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Spor Büro ekipleri Avni Aker’de bulunan 200 adet güvenlik kamerasını karşılaşma sonunda izleyerek sahaya yabancı madde atan taraftarları tespit etti. Gözlemcinin raporunda karşılaşmanın 30’ncu dakikasında sahaya atıldığını ibaresinden yola çıkan Spor Büro ekipleri; o dakikadan başlayarak yürütmüş oldukları inceleme sonrasında taraftarların kimliklerini belirledi.

İsimlileri tespit edilen; F.Ö, E.A, M.A, E.A, A.Ç, T.A ve A.T’yi İl Emniyet Müdürlüğüne çağırarak ifadelerini aldı. Şahıslar hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda yer alan 5 maddesinde, “Spor alanlarının güvenlik ve düzenine ilişkin tedbirler” muhalefet etmekten işlem yapılarak yeşil sahalardan sezon sonuna kadar men ettiği öğrenildi.

Öte yandan, PFDK, “  TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 15.03.2016 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI “ ile cezalandırmıştı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor