Ahmetcan Kaplan: “Bu toprağın çocuğuyum, şampiyonluğu hayal ediyorum”

Trabzonspor’un Galatasaray galibiyetinin ardından konuşan Ahmetcan Kaplan, duygusal anlar yaşadı. “Gözyaşlarım normal, bu şansı veren hocama teşekkür ediyorum” dedi.
Ahmetcan Kaplan: “Bu toprağın çocuğuyum, şampiyonluğu hayal ediyorum”

Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası genç oyuncu Ahmetcan Kaplan açıklamalarda bulundu. A takımda forma giymenin heyecanını yaşadığını belirten Kaplan, hem hocasına hem takım arkadaşlarına teşekkür etti.

“Zorlu maçlarda sahada olmak bizim için büyük şans”

Ahmetcan Kaplan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu şansı bana verdikleri için hocamıza teşekkür ediyorum. Böyle zorlu maçlarda biz genç oyuncular için forma giymek zor olsa da sahadaki abilerimiz bu heyecanı gideriyorlar.”

Kaplan, sahada gösterilen mücadelenin karşılığını aldıklarını söyledi.

“Bu toprağın çocuklarıyız, şampiyonluğu hayal ediyorum”

Trabzonspor altyapısından yetişen genç futbolcu, bordo-mavili forma ile yaşadığı gururu şu sözlerle dile getirdi:

“Çok çalışıyoruz, emek veriyoruz. Bu toprağın çocuklarıyız ve şampiyonluğu hayal ediyorum. İnşallah bu hayalleri gerçekleştiririz.”

“Gözyaşlarımın akması normal”

Duygusal anlar yaşayan Kaplan, Trabzon’la bağının çok güçlü olduğuna dikkat çekti:

“Bu takımın altyapısından çıktım, neredeyse burada doğdum. Gözyaşlarımın akması da normal.”

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir