Ahmetcan Kaplan: "Biz her zaman hazırız"

Ahmetcan Kaplan Haber61'e konuştu.

Trabzonspor’un genç oyuncusu Ahmetcan Kaplan, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçı ile ilgili konuşan Ahmetcan, “Müthiş bir maçtı. Üzerine koymaya devam edeceğiz. Biz her zaman hazırız. Atmosfer çok iyiydi. Hocalarımız bana güvendi. Bende çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Daha da iyisini yapacağıma da inanıyorum. Bundan sonra çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknik ekip ve tecrübeli oyuncuların takımda olması noktasında çok şanslı olduklarını belirten Ahmet Can, “Onların tecrübelerinde de bir şeyler kazanmaya çalışıyoruz. En şanslı olduğumuz nokta, teknik ekibimiz. Egemen hocamız gibi bir hocamız var. Onunla da bireysel antrenmanlar yapıyoruz. Onlardan ne alabilirsem çalışarak üzerine koymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmetcan, Avrupa hedefi olduğunu sözlerine ekleyerek, “Hedefim burada şampiyonluk yaşamak ve her gencin olduğu gibi benimde Avrupa hayalim var” dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz’un kendisi ile ilgili sözleri üzerine konuşan Ahmetcan, “Böyle düşünceleri için teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu etti. A Milli Takım hayalim de var, orada da oynamak istiyorum. Tabi önce burada oynayıp, kendimizi geliştirip, Milli takım ve sonra Avrupa” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi -

Kaynak Gösterilemden Kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor