Ahmet Metin Genç’ten Hacıkerimoğlu’na destek

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet metin Genç’ten Hacıkerimoğlu2na destek geldi.

Ahmet Metin Genç’ten Hacıkerimoğlu’na destek

Trabzonspor-Molde maçı maçı öncesi açıklamalarda bulunan TFF Yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, protokol tribünü için kendisinden bilet talebinde bulunulduğunu belirterek, konunun kendisiyle alakalı bir durum olmadığını, protokol tribününden yer isteyenlere yönelik Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından kayıt işlemlerinin yapıldığını söyledi. Birçok kişiden bu konuda telefon aldığını dile getiren Hacıkerimoğlu, bu konuda insanların daha anlayışlı olması gerektiğini vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu’na Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten destek geldi.

Genç açıklamasında Futbol federasyonu yönetim kurulu olan Mustafa Hacıkerimoğlu’nun beyanlarını destekleyerek, “ Protokol tribününde olması gereken isimlerin çoğunluğu burada yer almaz iken protokol ile bağlantısı olmayan isimlerin alınması bazı zamanlar yakışıksız durumların yaşanmasına neden oluyor. Bu durumda da Trabzonspor’umuz zarar görüyor. Spor bakanlığının artık bu durumu ele alması gerekmektedir. Çünkü bu tribünün akredite sorumlusu orasıdır.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor