Ahmet Metin Genç’ten Trabzonspor taraftarları olan Berat Albayrak ve Ekrem İmamoğlu çıkışı “Bir teşekkürü çok gördüler”

Ertuğrul Doğan'ın tek liste ile girdiği Trabzonspor’un Olağanüstü Genel Kurulu bugün hayri gür Spor Salonunda gerçekleşti.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda haber61 mikrofonlarına konuşan Ortahisar belediye başkanı Ahmet metin genç önemli açıklamalarda bulundu.

Genç, fanatik Trabzonsporlu Berat Albayrak’a bir teşekkürün çok görüldüğünü belirtip, İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyarete gidilmemesini de yanlış olarak nitelendirdi.

Başkan genç şu ifadeleri kullandı:

“BERAT ALBAYRAK’A TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRDÜLER”

Biz hepimiz kenetlenmeliyiz. Birlik beraberlik sorunu olan bir şehir de böyle tefrikaya düşmesi üzücü. Biz Trabzonspor’un büyüklüğünü sayısal olarak bakmıyoruz. En büyük kulüptür Trabzonspor. Maddi anlamda güçlü olduğunda değil, birlik beraberlik olunca başarılı olacaktır Trabzonspor. Bu şehir Birlik beraberlik içinde olunca başaramayacağımız şey yok.

Geçen seneki bütün maçları kaçırmayan, deplasmanlarda bir çok takımın protestosuna karşı karşıya kalan ve Fenerbahçe stadında kötü tezahüratlara maruz kalan berat Albayraka’a bir teşekkürü çok gördüler. Ahmet Ağaoğlu ve Ertuğrul doğan bana ziyarete geldiklerinde de söyledim. Sayın Ertuğrul Doğan’a yine söyleyeceğim. Benim gibi fanatik Trabzonsporlu olduğu için söylüyorum. Çok mu görüyoruz. Biz kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız.

“HİBE ETTİĞİMİZ ARAZİYİ SATIYORLAR”

Ben belediye başkanıyım. Ben Bütün gücümüzle, belediyemizin imkanları ile yanlarındayız. Biz bir taşınmazımızı bağışladık hibe ettik Trabzonspor’a. Trabzonspor'a girdisi olsun dedik. Ama bu taşınmazımız genel kuruda satışa çıkıyor.

“EKREM İMAMOĞLU'NA ZİYARETE GİDİLMELİYDİ”

Bunun değişik bir örneği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız. Hani Trabzonspor siyaset üstüydü. ziyarete gidilmemiş.

Gideceksiniz. Kartaldaki araziyi devreden o zamanki belediye başkanı Şimdi cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dı.

Ertuğrul Doğan’ın bu işi başaracağını düşünüyorum. Trabzonspor biziz. Geçen sezon ne kadar başarılı işler yapıldıysa bu senede o kadar başarısız işler yapıldı.

“KENDİ DEĞERLERİMİZ İLE KAYNAK ÜRETMELİYİZ”

Kendi değerlerimizle kaynak üretebiliriz.

Yabancı da alacağız ama kendi değerlerimizle şampiyon olacağız. Bunu başkanımızdan diliyoruz. Önümüzde Türkiye Kupası var. İnşallah başarılı olursak ivme yakalarız.

Bu kongre vesilesiyle ileteyim. Bir ve beraber olursak başaramayacağımız bir şey yok. Şike döneminde başaramadık. Geçen sene TFF seçiminde de yapamadık. Biz duruş ve karakter takımıyız.

Duruşumuzu bozmamamız lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor