Ahmet Metin Genç: Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor - Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç: Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz

Trabzonspor’un Konyaspor’u ağırlayacağı maç öncesinde Akyazı’da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Genç, şehri süsleyeceklerini söylerken  “Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Büyükşehir belediyesi ve bizler şehrimizi hazırlayacağız. Bugün önemli virajdayız. Konyaspor maçından sonra yarışın 100 metresi vardır ya oraya gireceğiz. Orada atık koşan arkasına bakmaz. İnşallah ipi göğüsleyeceğiz. Güzel bir kadromuz var. Hamsik de kadroya döndü. Oynamaya çalışan bir Konyaspor da var karşımızda. Oyun gücümüzle kadromuzla kazanacağız inşallah.” Dedi.

Hıncal Uluç’un Trabzonspor’un genç futbolcularına hakaret etmesiyle ilgili konuşan Genç “ Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan da düşündüm, muhattap almamak da bir tavırdır. Trabzonspor’a karşı bir yargı var maalesef. İnşallah hepsine 8. Şampiyonlukla cevap vereceğiz. O şampiyonlukların içinde de bu gençler olacak. 1-0 olsun bizim olsun.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor