Ahmet Metin Genç: Şampiyon olursak o pankartı Maraş caddesine asacağım

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç: Şampiyon olursak o pankartı Maraş caddesine asacağım

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor’un Olağan genel Kurulu devam ediyor.

Kongreye katılan ve fanatik derecede Trabzonsporluluğu ile bilinen Ortahisar belediye başkanı Ahmet metin genç, Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un şampiyon olması halinde Maraş caddesine asacağı pankartı da açıklayan Genç şu ifadeleri kullandı:

Genel kurulumuzu kutluyorum. Demokratik sonuçla daha iyi sonuçlar getirdiğini düşünüyorum. Ancak bu genel kurulda başkanımızın oluşturduğu yönetimle devam etmesi gerektiği fikrim yerine geldiği için mutluyum.

Birlik beraberlik zamanı, başkanımız, kurullarımız, teknik direktörümüz, takımımız taraftarımız kenetlendik çok da iyi neticeler alıyoruz. Dünkü maç oldukça kritikti. Önemli bir takımdı, kaliteli ayaklarımızla işi çözdük. Son 4 maç kaldı araya kadar. Antalya, Hayat, Altay ve Başakşehir ile tamamlayacağız. Sonraki 3 maçımız da çok önemli Sivas, Malatya Giresun’u geçersek İstanbul’a daha güçlü gideriz. Bu sene inşallah o sene. Kenetlendik. Taraftara çağrım içerdeki maçları onlarla almalıyız. Mutluluk gözyaşlarımızı dökecek anı bekliyoruz.. 6. Şampiyonlukta 12 Yaşındaydım Maçka’daki o büyük pankartı hiç unutmuyorum “ Eze eze çıktık düze şampiyonluk yakışır bize” pankartını Maraş caddesini aynı ebatta asacağım. Biz havaya girdik ama başkana çok teşekkür ediyorum çok ihtiyatlı dikkatli oturaklı açıklamalarda bulundu. Her maça son şampiyonluk maçı edasıyla ama stresten yoksun oyun gücümüzle hocamızın da söylediği gibi taraftarımızla oyunu alacağız inşallah

Nwakaeme çok güzel bir gol attı. İlk vuruştan sonra soğukkanlı şekilde ikinci vuruşu da yapması çok büyük bir oyun zekası gerektiriyor. İkinci golde de topu Hamsik’e buyur etti. Ben ikisini de birlikte maçın adamı olarak söylüyorum. İlk 5-6 hafta Bakasetas taşıdı şimdi onlar taşıdı. Bakasetas’tan sonra Abdülkadir de aynı şekilde taşıdı. Her biri birbirini tamamlıyor. Dorukhan’ın sıfıra inip asist yapması çok kıymetli. Şampiyon olacağız diye çok heyecanlıyım. Forma dağıtma konusunda güneydoğu ziyaretlerinde taraftarımızın sayısını arttırmayı görev biliyorum. Orada forma dağıtmak bir okulu bordo mavi boyamak çok önemli. Trabzonspor şuanda bu ülkenin birlik beraberliğine katkı sağlayan en büyük sivil toplum kuruluşudur. Diyarbakır’da Batman’da Mardin’de Muş’ta Ağrı’da Van’da her yerde. Bunun altını doldurmalıyız. İbrahim Aydın Mardin Trabzonsporlular başkanı şuan yönetim kurulu üyesi oldu çok mutlu oldum.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler