Ahmet Metin Genç: Büyük camialar çabuk toparlanır

Otrahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi Haber61'e konuştu.

Ahmet Metin Genç: Büyük camialar çabuk toparlanır

Haber61 / Spor Servisi / Tuncay Lakot

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Galatasaray derbisinde Trabzonspor'u yalnız bırakmamak için Medical Park Stadyumu'ndaydı. 


Derbi öncesinde Haber61'in sorularını yanıtlayan Başkan Genç, Trabzonspor Divan toplantısına neden katılmadığını açıkladı. 

Ahmet Metin Genç şöyle konuştu: "Bir taraftan Cumhuriyetimizi coşkuyla kutlarken bir diğer taraftan da Trabzonspor'un gidişatından dolayı çok üzülüyoruz. İnşallah neticesi itibariyle sevineceğimiz dev bir maça çıkıyoruz. Galatasaray'ın durumu ortada. Eksiklerimiz va. Özellikle forvet bölgesinde cezalı ve sakat oyuncularımız var ama bütün bunlara rağmen inanıyorum ki inşallah bu kötü gidişata bir son vereceğiz. Dur dememiz lazım. Biz büyük bir camiayız. Büyük camialar dönem dönem bunu yaşayabilir. Galatasaray da Fenerbahçe de yaşadı. Büyük camialar erken toparlanıyorlar. İnşallah güzel bir galibiyetle beraber bütün hemşerilerimiz futbolcularımızdan bir bayram hediyesi bekliyor. Trabzonspor'umuzun her anında yanında oluyoruz, olmaya çalışıyoruz. Trabzon'umuzun fetih yıldönümü nedeniyle İstanbul'da etkinlikler vardı. Belediyemiz olarak şehrimizi temsil etmek üzere oraya gittik. Bu nedenle Divan Kurulu Toplantısı'na katılamadım. Ama takip ettim, güzel bir toplantı oldu. eleştiriler de oldu ama bu maça özgü bir atmosfer de oluştu. Topyekün kenetlenmemiz gereken bir süreci yaşıyoruz. Yönetim kurulundaki eksiklikler vs. bütün bu tartışmalardan uzak olarak Trabzonspor'u başkanımız ve yönetimimizle beraberiz. Kadromuz da iyi. İnşallah iyi neticeler alarak altından kalkacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor