Ahmet Çubukçu: “Küme lafını ağzımıza almayız“

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Haber61 TV’de yayınlanan şehrin nabzı programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çubukçu: “Küme lafını ağzımıza almayız“

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Haber61 TV’de yayınlanan şehrin nabzı programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Çubukçu sorulan bir soru üzerine “bu takım küme düşmez” gibi bir cümle kullanmadığını belirterek, “Bütün yerel medyada ve ulusal medyada böyle bir açıklama yapmadığım belli zaten” dedi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

‘Küme’ lafının hiç kullanılmaması gerektiğini söyleyen Çubukçu “Aslında küme lafının hiç kullanılmaması lazım. Asla ağzımızdan çıkmayan bir lafı. Sanki açıklanmış gibi yazmak bana göre algı operasyonu. Çok güzel şeyler değil. Trabzonspor bir tane. Hepimizin Trabzonspor için uğraşmamız gerekiyor. Ben bir önceki yönetim görevdeyken de hiç bir zaman için asla ve asla Trabzonspor’un tek olduğunu yönetenler kim olursa olsun, Trabzonspor’un vazgeçilmez bir unsur olduğunu söylüyordum. Bütün deplasmanlara maçlara gidiyordum. Hiçbir zaman için bırakmadım. Ben yönetimlerin gelip geçici olduğunu kaldı ki biz 2,5 aylık bir yönetimiz. 2,5 aylık bir yönetime bu kadar yapılan haksızlıkları da ben normal olarak karşılıyorum aslında ama olmaması gerektiğini de düşünüyorum. Ben kendim herkes kadar en azından sizler kadar Trabzonsporlu olduğumu düşünüyorum. Biz acemi bir yönetici de değiliz. Hiçbir zaman böyle açıklamalar yapmayız. Küme lafını ağzımıza bile almayız. Bunu alıp harmanlayıp değişik pozisyonlarda servis etmek gerçekten güzel şeyler değil. Bugün gazetelere baktığımızda bütün arkadaşlar bunun yalan haber olduğunu anlamışlar ve köşelerinde yer verdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. ” dedi.

Çubukçu, “Trabzonspor içinde bulunduğu durum hiç kimsenin istemediği bir tablo. Trabzonspor camiası büyük bir camia. Bu durumların içinde çıkabilecek bir camiadır. Camiası ile birleşip bu durumdan çıkabilecek güçtedir. Bir an önce ihtiyacımız olan 3 puanları alıp, tırmanışa geçeceğimizi ben düşünüyorum. Dolayısıyla Taraftarın Trabzon’a Trabzonspor takımına bu yönde büyük bir güç katacağını da düşünüyorum. O yüzden cuma günü saat 20.00’deki Hüseyin Avni Aker’deki maça bütün taraftarlarımızın gelmesini ve destek vermesini istiyorum” dedi.

Trabzonspor’da futbolculara yapılan ödemelerle ilgili konuşan Çubukçu “Yönetim geldiğinden beri bu işi belli bir standarda oturtturmanın peşinde. Bunun içinde yönetici katkılarını payı büyük. Ancak bu işi belli bir plana programa oturtabilmek için bir miktar sürenin gerekliliği arz ediyor. Olması gereken süre böyle kısa bir süre içinde değil ama biz geldikten sonra Trabzonsporlu futbolculara düzenli aylık ödemeler yapılıyor. Plan programımız içinde ondan yana bir sıkıntımız yok” şeklinde konuştu.

Ahmet Çubukçu hoca değişikliği konusunda yorum yapmamanın daha güzel olacağını belirterek, “çünkü bu yorumlar hem teknik ekibi hem futbolcuları değişik yönde etkileyebilir.  O yüzden biz önümüzdeki maçın zorluk derecesini biliyoruz. Ona göre teknik ekip futbolcular planlarımızı yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçta 3 puanla beraber kapatmayı düşünüyoruz. İnşallah böyle olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler