Ahmet Çubukçu: "Kazanmak zorundayız"

Asbaşkan Ahmet Çubukçu Antalyaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Ahmet Çubukçu: "Kazanmak zorundayız"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmaya odaklandıklarını ve hedefleri doğrultusunda bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.


Çubukçu, yaptığı açıklamada, lige verilen aranın ardından oynayacakları Antalyaspor maçının önemine dikkati çekerek, "Trabzonspor, hedefleri olan bir takımdır. İkinci yarıda aldığımız sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı hale geldik. Bunu sürdürmemiz için Antalyaspor maçını kazanmak zorundayız. Bu maça odaklandık." dedi.

Önlerindeki 7 maçı kazanacak güçte olduklarını kaydeden Çubukçu, "Maç maç bakıyoruz. Onun için en önemli maçımız ilk oynayacak olduğumuz Antalyaspor karşılaşması. Buraya kadar yaptığımız mücadelemizin karşılığını sezon sonunda Avrupa'da yer alarak almak istiyoruz. Trabzonspor'a Avrupa'da olmak yakışır." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor