Ahmet Çubukçu fikstürü değerlendirdi

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu yeni sezon fikstürünü Haber61'e değerlendirdi.

Ahmet  Çubukçu fikstürü değerlendirdi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav  sezonu fikstürünü Haber61'e değerlendirdi.


Asbaşkan Çubukçu sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim hangi hafta, kiminle oynayacağımız önemli değil. Lig uzun bir maraton ve bütün maçlar bizim için önemli. İlk maçımızı kendi evimizde Konyaspor ile oynayacağız. Lige galibiyetle başlamak en büyük arzumuz .Tüm Spor camiasına Fair - Play içinde kazasız belasız bir sezon diliyorum. Güçlü bir kadro oluşturmak için yönetimimiz çalışıyor. Trabzonspor savaşan bir ekip olacak. Bodgonda, Kamil ve Kuçka’yı renklerimize kattık. Yeni sezon Trabzonspor’a, taraftara, basına hayırlı uğurlu olsun." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor