Ahmet Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman açıklaması: Eğer bu görevi yapıyorsanız..."

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman açıklaması geldi

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman açıklaması: Eğer bu görevi yapıyorsanız..."

Teknik direktör Ünal Karaman'ın görevden ayrılması sürecinde yaşananlarla ilgili açıklama yapan Ağaoğlu ""Bu görevi yapan insanlariçin darılma, kırılma , üzülme gibi şeyler söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu ""Bu görevi yapan insanlar için kırılma, darılma, gücenme, alınma, üzülme gibi şeyler söz konusu olmaz. Bu yaptığınız işin bir parçası. Çünkü yaşamış olduğunuz olaylar dışarıdan doğru ve sağlıklı olarak değerlendirilmeyebilir. Her şeyin kendi içinde bir gizliliği vardır, her şeyin kendi içinde bir mahremiyeti vardır. Bunun da herkes tarafından doğru olarak değerlendirilmesini bekleyip, eleştirilerin de o doğrultuda olmasını bekleyemezsiniz. Benzer şeyler her zaman olmuştur. Eleştiri, hakaret oluyor, farklı boyutlara taşınıyor, tehdit de oluyor ama bunlar zaman içerisinde yerine oturuyor. Bundan bir sene önce Trabzonspor iki önemli oyuncusuyla vedalaştığı zaman da bundan farklı şeyler olmadı. Yaptığınız işin doğruluğu zaman içerisinde bunları siliyor. Önemli olan süreç içerisinde bunlardan etkilenmemek. Çok samimi söylüyorum; hiç darılmadım, hiç de etkilenmedim, hiç kırılmadım. Bu görevin bir parçası. Bunlardan etkilenirseniz psikolojik olarak doğruyu bulmakta da zorlanırsınız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor