Ahmet Ağaoğlu'ndan TFF ve yayıncı kuruluşa sitem!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrası Haber61'e konuştu

Haber61 Haber Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrasında Haber61’in sorularını yanıtladı.

"2-1 AVANTAJLI BİR SKOR DEĞİL"

Ahmet Ağaoğlu, 2-1'lik skorun avantajlı bir skor olmadığını belirterek, "Trabzonlu bir kardeşimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara da şifa diliyorum. Böylesine acıları yaşadığımız günlerde emin olun futbol konuşmak istemiyorum. Ama futbola döndüğümüzde 2-1 avantajlı bir skor değil. Kadıköy’e avantajlı sayılmayacak mücadelenin neticesinin orada belli olacağı bir maç olacak. Şu iki maç içerisinde 45 günlük bir süre olması iki takım için de iyi olacak. Biz de yoğun bir trafiğe gireceğiz" dedi.

YAŞAR KEMAL UĞURLU'YA YAKIŞMADI

Karşılaşmadaki hakem kararlarını değerlendiren "Sadece verilmeyen gol pozisyonu değil bir çok tartışılacak konu var. Benim beğendiğim hakemlerden birisi ama hiç yakışmadı Yaşar Kemal Uğurlu’ya bu maç. Ya formsuzdu ya da yorgundu heralde ama kendisine yakışmadı" şeklinde konuştu.

"ALANYA MAÇININ TARİHİNİN DEĞİŞMESİ LAZIM"

Alanyaspro maçının tarihi ile ilgili TFF ve yayıncı kuruluşa sitem eden Başkan Ağaoğlu, "Alanya maçıyla ilgili olarak hiç hoş olunmayan bir tarih belirlendi. Milli maç arası sonrasında Cuma gününe maçı koymuşlar. TFF ile görüştüğümüzde bize yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda olduğunu söylediler. Tamam da bizim 10 tane milli futbolcumuz var. Bunlardan biri Gana’dan gelecek biri Meksika’dan gelecek. Filip ise maç saatinde Antalya’da ya olur ya olmaz. İki tarafta topu birbirine atıyor. Bu maçın gününün kesinlikle değişmesi gerekir. Deniz aşırı ülkelerden gelecekler, uykusuzluk, jetlag vs gelip soyunup hemen maça çıkacaklar herhalde. Umarım bu yanlış karardan bir an önce dönerler. Zorlu bir maç trafiği. Bizim maçların yoğunluğu da fazla. Cumartesi günü Antep’e gidiyoruz Salı günü Malatya ile oynuyoruz sonra gelip Başakşehir ile oynuyoruz. Allah’tan o arada bir maç yok. Maç maç bakmak zorundayız. Hiçbir maç kolay değil. Zirve mücadelesi ve kümede kalma mücadelesi verenler zorlu bir viraja girdi. En az hata yapan arzu ettiği sonuca ulaşacak" dedi.

Tarfatarlara mesaj gönderen Başkan Ağaoğlu, "Hafta içi olmasına rağmen coşkulu bir taraftar vardı. Yaşanan olaylar nedeniyle etki altında herkes. İnsanın içinden coşmak sevinmek gelmiyor. Bütün olumsuzluklara rağmen özellikle ikinci yarıda coşan, müthiş bir taraftar vardı. Onlardan beklentimiz de iç saha avantajı dediğimiz avantajı bize yaşatırlar." dedi.

BU ŞEHİRDEN HAKETMEDİĞİ PARAYI ALIP GİDENLERİN SAYISI AZ DEĞİL

Daniel Sturridge'nin takımdan ayrılması ile ilgili konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Yapılan doğru işleri başarı olarak addetmek bana göre yanlış. Biz görevimizi yapmak için buradayız. Neler yaşandığını da KAP bildiriminde açıkladık. Sturridge ileriye dönük alacaklarından vazgeçti. Kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz. İyi bir oyuncuydu. Karakter olarak ayrılırken gösterdiği davranış nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bu şehirden haketmediği parayı alıp gidenlerin sayısı az değil bunları biliyoruz. İleriye dönük alacakları olan ve ondan dolayı UEFA’da FİFA’da ve TFF’de dosyaları olan kişilerin sayısı hiç de az değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor