Acun Ilıcalı: Bu tip maçlara bayılıyorum

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Akyazı'da izlediği maçın ardından Haber61'e konuştu.

Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşmayı izleyenler arasında Fenerbahçeli olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da yer aldı.

Ilıcalı maçın sona ermesinin ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı şöyle konuştu;

Heyecanlı bir maç olduğu kesindi. Ancak futbol olarak çok üst düzey bir maç değildi. Türk futbolunda bu tip maçlara ben bayılıyorum. Seyretmesi çok güzel bir maç. Futbol bizim zevkimiz, bu zevki hep beraber yaşıyoruz ne güzel. Burada Trabzonlu arkadaşlarımız da bizi çok güzel ağırladı, sağolsunlar.

Şehit haberleri konusunda düşündükçe insanın boğazı düğümleniyor. Kardeşlerimizin orada yaşadığı zor şartları biliyoruz. Vatanımızı korumak için bu kadar çaba göstermeleri şehit olmaları bizleri çok yaraladı. 1 haftadır gülen yüz yok Türkiye'de. Biz bu acıyı yaşıyoruz ama tabiki en çok aileleri yaşıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor