Ahmet Ağaoğlu’ndan Nwakaeme açıklaması! Son durum ne?

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu özel açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu’ndan Nwakaeme açıklaması! Son durum ne?

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Anadolu Ajansı’nın canlı yayınında Nwakaeme ile alakalı açıklamalarda bulundu.

En yüksek ücreti teklif ettiklerini yineleyen Ağaoğlu “Tony’den alakalı, geçen sene ilk uzatma görüşmesine 19 Eylül’de başladık. 9 aya yakın bir süre geçti Biraz uzun bir süreç oldu. En son kulübün verebileceği en yüksek ücreti teklif ettik. Ben parayı sorun etmem gibi ifadeleri ar. Bize de söyledi bunları. Şuanda kendisinden cevap bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta en son görüşmeyi yaptık. Bizim izleme ekibi ve hocamız, bizim şu oyuncuya ihtiyacımız olur diye bir çalışma yapmıyor. Sezon içinde bütün mevkiler için çalışma yapılıyor. Oyuncunun performansı, hocanın oyun sistemi, kulübün finansal imkanları.” İfadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler