Ahmet Ağaoğlu’ndan Atletico Madrid örneği:İ Yıllık 240 bin…

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ahmet Ağaoğlu’ndan Atletico Madrid örneği:İ Yıllık 240 bin…

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Kurulu Toplantısı’nda konuştu. Kulüp gelirleri konusunda Atletico Madrid örneğini vererek, bizi de Keşanlı forma fiyatı ile ilgilendiriyorlar dedi.

Ağaoğlu, Borsaya borçlanmadık, 77 Milyon Liralık gelirin hisse senedi satışından olduğunu belirterek ürün satışlarına değindi ve Atletico Madrid örneğini vererek “Ayrıca ürün satışı ciddi bir profesyonel takımın olmazsa olmazıdır. Atletico Madrid - Juventus maçı öncesi stadı ziyaret ettik 170 Euro’ya forma satıyorlar. Yılda 240 bin civarı satış var. Bizim en pahalısı keşan formamız o da eleştiriliyor. İfadelerini kullandı. Bir futbol kulübünün geliri budur. Trabzonspor’un gideri en fazla 250 Milyon TL. 6 ayda kazandığımız para 400 Milyon Lira. Demek ki kulüp kendini karşılayabiliyormuş. Yeter ki kaynaklar doğru kullanılsın.” İfadelerini kullandı.

Amatör sporlara olan hassasiyetimi herkes bilir diyen Ağaoğlu “62 tane branş var. Ben de birisin 20 yıldır başkanıyım. Geçen hafta amatör sporlar için bir organizasyon vardı. Sadece iki kulübün başkanı vardı. Biri Trabzonspor’un başkanı diğeri de Rizespor’un başkanı. Türkiye’nin simgesi olan TR’nin T si Trabzon R’si de Rize’dir.” Dedi.

Ayrıca Şuana kadar 9 amatör branşa sadece 3 Milyon TL ayırdıklarını belirten Ağaoğlu “Bu da bizim ayıbımız olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor