Ahmet Ağaoğlu:Heyecanı hissettim

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu herşeyin daha iyiye gideceğini söyledi.

Ahmet Ağaoğlu:Heyecanı hissettim

Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni sezon öncesinde konuştu. Transfer çalışmalarına değinen Fırtına’nın patronu, “Önümüzde uzun bir zaman var. Trabzonspor taraftarına yakışır bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu kolay bir şey değil. Ekonomik durumumuz ortada. Buna rağmen iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Bazı transferler biraz gecikebilir. Ama taraftarımız şunu bilsin ki önümüzdeki sezon, geçen seneye göre çok daha iyi bir Trabzonspor izleteceğiz. Kombine ya da bilet almayan taraftarlarımız çok şey kaçıracak. Tek beklentimiz, taraftarın bu takıma sahip çıkması” ifadelerini kullandı.

‘Heyecanı hissettim’

Önceki gün gerçekleştirilen ilk idmanı da değerlendiren Fırtına’nın patronu, “Çocuklar birbirlerini, ben de onları özlemişim. Takımdaki aile ortamını gerçekten ilk antrenmanda hissettim. Bir an önce sezonun açılmasını bekliyoruz. En deneyimlisinden, en gencine kadar herkes çok heyecanlı. Bu heyecan beni de çok heyecanlandırıyor. Antrenmanda bile bunu hissediyorsam, maçta neler olacağını tahmin edemiyorum” dedi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler