Ahmet Ağaoğlu: Yapmazlarsa 2020’de kıyamet kopar!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Divan Genel Kurulu’nda konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Yapmazlarsa 2020’de kıyamet kopar!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu bugün gerçekleşti. Kurulda konuşma yapan Ahmet Ağaoğlu “Gelir lisans talimatı konusunda biz çok ısrarcı olduk. 31 Haziran’a kadar imzalanıp bildirilmesi konusunda. O zamana kadar imzalandı ancak 1 Ocak 2020 tarihiyle yürürlüğe gireceği UEFA’ya bildirildi. Burada hassas nokta şu; Mali kriterlere uyulmadığı takdirde, transfer yasağı, puan silme ve küme düşmeye kadar cezalar söz konusu. Trabzonspor buna hazır biz haziranda isterdik. UEFA da bunu istiyor. “ dedi

Eğer 2020 Ocak ayına geldiğinde henüz hazır değiliz diyenler olursa işte o zaman kıyamet kopar diyerek “Bu lisans talimatına uyabilen 6-7 tane kulüp var. Eğer Ocak 2020 tarihi gelir de bir şekilde ya henüz tam olarak hazır değiliz denirse kıyamet kopar. Bu başlı başına haksız rekabetin onayı ve adaletsizliğin ödüllendirilmesi anlamına gelir. Ben transferlerde limitlere uyacağım, disipline uyacağım. Harfiyen uymayıp o limitlerin çok çok üzerinde transfer yapan kulüplerle beni mücadele ettireceksiniz. Nasıl olacak bu. Bu talimat ocak ayında yürürlüğe girmek zorunda. Oradaki yaptırımlar neyse TFF uygulamak zorunda. Dolayısıyla harfiyen herşeye uyan bir kulübüz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor