Ahmet Ağaoğlu : Transferde ciddi olan son dakikayı beklemez

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu : Transferde ciddi olan son dakikayı beklemez

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Burak Yılmaz'ın olası Beşiktaş transferi konusuna değinen Başkan Ağaoğlu, "Burak konusunda söylenecek fazla bir şey yok. Öyle bir süreç gelişti ki. Algı operasyonu vardı o işin başka bir tarafı tabii. Hayalde başka planlar vardı ama olmadı. Sizinle ve bir kaç arkadaşla daha konuştuk zaten. Mehmet Yiğit Alp Bey ve Hayrettin Hacısalioğlu Bey  barajı vardı teklif bana bilen gelmedi. Zaten bu kadar ciddi olan bir kulüp son günü, son adkikayı beklemez. Zaten bizim için hiç başlamıştı.bitti." dedi.

Ağaoğlu transferleri eleştirenlere yanıt vererek "'İran'dan futbolcu mu alınır' dediler, '300 bin Euro'ya futbolcu mu alınır?' dediler ; ilk golünü Galatasaray'a attı.Burada scout ekibinin maharetini ve yönetimin ekonomik başarısını tebrik etmek gerek. Ama bu sonuç önemli değil 4-0 kazandık, 4-0 yenilebilirdik de. Önemli olan taraftarın takımı bağrına basması. Bu maçta mutlu olduğum taraf yeni transferlerin ilk maçta kendini göstermesi." ifadelerini kullandı.

Başka maçların skorlarıyla ilgilenmediğini söyleyen Ağaoğlu, "Şampiyonalr Ligin'de de Trabzonspor'u tutuyorum.Şampiyonlar Ligi'nde yok muyuz? İnşallah Şampiyonlar Liginde de oluruz." şeklinde konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve rehavete kapılmamaları gerektiğini söyleyen Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Lig uzun bir maraton. Yarın bir maçta takılırız, olmaz. Ankaragücü maçında ki facia gibi,düdük oraya çalınırken buraya da çalınabilir." derken son olarak da kulübün mali durumunu hatırlattı.

Ağaoğlu "Bir kuruş para kulübün kasasına girmiyor.Buraya 40.000 değil 400.000 taraftarda gelse kulübün kasasına bir kuruş para girmiyor.Malesef gelirlerimiz 2023 yılına kadar temlikli." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler