Ahmet Ağaoğlu: "Transfer konusu kapansın"

Başkan Ağaoğlu Haber61'e konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: "Transfer konusu kapansın"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Ağaoğlu, “3 puana hoş geldin denir. Malatya Sezonu 2 hafta önce açtı. İyi mücadele den bir atkım ama her şeye rağmen 2-0 getirip netice itibariyle kazanılmış bir maç. Zor bir süreçten geçiyoruz. AEK, Prag, Kasımpaşa maçları. Ligin en iyi futbol oynayan takımları ile oynuyoruz. Karşına çıkan rakibii altına alacaksın ezeceksin gibi bir durum yok. Bütün takımlar savaşıyorlar. Alınmış 3 puan önemlidir. 20 hafta oldu yenilmiyoruz. Yenilmeyen bir takım var. Bu takımı yenmek kolay değil. İlerleyen haftalarda şans yanınızda olması lazım. Hakemlerin bütün pozisyonları şok iyi süzmesi lazım. Bana göre o pozisyon penaltı. Neden VAR’a gitmesi bilmiyorum. Verilen bir emek var karşı takıma da bize de. Görevlerini layıkıyla yerine getirmeleri lazım. Kritik pozisyonlarda VAR’ın yardımını almaları lazım. Bizimde kaçırdığımız penaltı sayısı az değil: Milli takıma arsında dinlenmiş ve takım uyumlu olacak. Sonrasında daha güzel olacak.” dedi.

“ELEŞTİRİLERİ DOĞRU BULMUYORUM”

Takımın oyununa rağmen gelen eleştirileri doğru bulmadığını belirten Ağaoğlu, “Avrupa’da oynuyorsunuz hiçbir maç kolay değildir. İyi oynadığınız biz maçtı. İki ayaklı maçlar. Aynı ciddiyetle oynamak ve kazanmak için oynamak zorundasınız. Rakip ters ayak üzerinde yakaladığında cezayı keser. Kazanılmış bir 3 puan var herkes bunun mutluluğunu yaşasın. Eleştirileri doğru bulmuyorum. 600-700 bin hoca ve eleştirmenin var olduğu bir kentte yaşıyoruz. Bunları biliyoruz” dedi.

“TRANSFER KONUSU KAPANSIN”

Ahmet Ağaoğlu kendisine yönelttiğimiz “başka transfer yapılacak mı?” sorusuna “Netice itibari ilen bir futbolcu transfer ettik. Hazırlıklara başlayacak. Hazır hale geldiğinde hocanın takdiri ile görev verildiğinde formayı giyip mücadelesini yapacaksınız. 9’san 3ü çıkarırsın 6 olur. Beklenti içinde olmayın. Bu Trabzonspor. Yapılan transferin niteliği ne olursa olsun bununla kendini motive edemez. Yapılacak transferleri yaptık. Bu şekilde devam edeceğiz. 52 tane futbolcusu olan bir takımdan bahsediyoruz. Seyirci ve camia desteği olması gereken bir takım. Geçen senenin orta sahası. Onazi Okay, Kucka Sosa. Bu kadar kaliteli oyuncu topluluğunun başaramadığını alınan sonuçlara rağmen bu takımın transfere ihtiyacı var demek olmaz. Yok. Bu transfer söylemlerini gündemden düşürün” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor