Ahmet Ağaoğlu: "Trabzonspor şampiyon ilan edilsin"

Ahmet Ağaoğlu maç sonu haber61'e konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Başakşehir karşılaşması sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Yapılan hakem hatalarının lig sonuan etki ettiğini söyleyen Başkan Ağaoğlu, “Bariz bir penaltı var. İşte olmuyor. Antep’te sayılmayan gol, burada VAR’a bile gidilmeyen penaltı. Bir şeyler yerine oturmuş değil. Bu seyircisiz oyundan en fazla etkilenen biziz. Hafta içinde 41 bin taraftar istemiştik. Seyirci desteğinden yoksun kaldık. Seyircili oynadıkları maç sayısı çok az. Onlar alışıklar. Motivasyon ve konsantrasyon anlamında sıkıntı yaşadık. Üstesinden gelmeye çalışsak da ilk yarı fırsatları değerlendiremeyince ikinci yarı 1 pozisyonu var. Golü buldular. Bize yarayan bir skor değil. Futbolun içinde bunlar var. Verilmeyen goller penaltılar hepsinin üst üste koyduğumuzda ligin sonucunda tesir eden sonuçlar bunlar. Pozisyon bariz penaltı. Ama ne hikmetse VAR’a bile gidilmedi. Bunlar ligin sonucuna tesir eden hatalar. Nasıl etkileyeceğini söylemek kolay değil. 78 maç. Daha var. Ligin son maçında son düdük çalıncaya kadar kimsenin garantisi yok. Biz yarışın içindeyiz.” dedi.

"HEPİMİZ İNSANIZ"

Obi Mikel ve yabancı oyuncuların mesajları ile ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu, “Nasıl oynayacağımız maçların nasıl oynanacağı önemli. Yabancı oyuncuların bazılarının sıkıntıları belirleyici olacak. Hepsinde yok ama bazı oyuncularda var. Bir şey söylemek doğru değil. Hepiniz insanız. Herksin korkuları farklı, Avrupa’nın korkuları daha farklı. Bütün dünya genelinde 3 bin kişinin öldüğünü var sayarsak Avrupa panik içinde. Biraz empati yapıyorlardır. Afrika'dan suspusluktan açlıktan ölen insanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ölümün soğuk yüzü ile karşı karşıya geldiler. Afrika’da bırakın açlığı susuzluktan ölen on binlerce yüzbinlerce insan var. Bu bütün dünyanın empati yapması içinde bir neden olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“TRABZONSPOR ŞAMPİYON İLAN EDİLSİN”

Ligin ertelenmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Ertelenmeyi isteyenler kimler. Buna bakmak lazım. Bugüne kadar insan sağlığı konusunda hassas değildik de 48 saat içinde mi hassas olmaya başladık. Kararları devlet verir ve devlet verdi. Çok sıkın bir çalışma neticesinde alınan bir karar. Devlet bir karar verdiğinde bize karara uymak ve yardımcı olmak düşer. Alınan kararın üzerinden fikir yürütmek farklı taraflara çekmek hoş değil. Ben bugün bu maçı seyirci ile oynamak isterdim. Ama toplumun doğrusu tek. Ertelensin ara verilsin diyenler günü kurtarmak için bunu diyor olabilirler ama kimseyi eleştirmek istemiyorum. Her şeyin ince detaylarına kadar araştırılması lazım. Lig tescil edilsin Trabzonspor şampiyon ilan edilsin. Bize düzen her karara yardımcı olmak. Bir iki kulübün demesi ile olmaz. Niye tatil edilsin? Liglerin tamamen tatil edilmesi için doğan şartlar neler. Kimse yanlış anlamasın. Bana sorarsanız lig tescil edilsin. Ülke insanının ciddi şekilde stresini attığı bir olgu futbol” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor