Ahmet Ağaoğlu: Tarihimizin en güzel günlerinden biri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Şampiyonluk kutlamalarında konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Tarihimizin en güzel günlerinden biri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kupa töreni öncesinde Akyazı’da açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Tarihimizde yaşadığımız en güzel günlerden birisi. Şampiyonluk çok farklı bir şey. Bu camia ve bu insanlar herşeyin en güzelini hakkediyorlar. Yıllarca sabırla beklediler. İçlerindeki o coşku ve aidiyet duyusu hiç sönmedi. Buna bütün dünya tanık oluyor. Dünyanın her köşesinden burada spor yazarları var. Bu takımın böylesine coşkulu bir taraftar kitlesi olduğunu kimse farkında değildi. Bu taraftar ve camia her şeyin en iyisini hakkediyor. İnşallah bu başarı sürdürülebilir bir başarı olur. Geçmişteki hatalardan çok ders aldık. Hiçbir zaman kendi hatalarımızın yarattığı olumsuzlukları başkalarının başka kulüplerin üzerinden okumadık. Üstüne koya koya buraya geldik. İnadıyla karakteriyle farklılığıyla şampiyon Trabzonspor.

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ise  “Tarifi biraz zor gerçekten çok mutluyuz. Şehrimizin buna ihtiyacı vardı. Başkanımıza kadroya teknik ekibimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor