Ahmet Ağaoğlu: “Sezon bitti ama…”

Başkan Ağaoğlu maç sonu konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: “Sezon bitti ama…”

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı;

“53’de bizim taraftar Rize diye bağırdı ama. İlerleyen maçlarda iki takım arasındaki maçlarda tansiyon daha da düşecektir. Neticede komşu iki ilin takımıyız. Bize gurbette Karadenizliler derler. Bu gerçeği idrak edersek işin doğrusunu yapmış oluruz. Bu şekilde camia olarak birbirimize zarar veriyoruz. Maçın içine gelirsek ne kasti faul var ne başka bir şey. İki takım futbolcularını da kutluyorum. Gerginlikler futbol içerisinde var. 

Soyunma odasına inmedim. Buradan direk tesislere gideceğim.

3. bitirmemiz 6 milyon TL’nin içeriye girişi olacaktı aynı zamanda UEFA’da direk gruplara gidiş anlamına geliyordu ama sıkıntı yok. Eleme oynar öyle gideriz. İyisiyle kötüsüyle sezonu tamamladık. Taraftara camiaya teşekkür ediyorum. Sabır gösterdiler. Futbolcuların gösterdikleri gayreti çaba her türlü takdirin üzerinde. Ünal Karaman’a yardımcı hocalara kulüp çalışanlara herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sezon bitti ama sıkıntılar devam ediyor. Allah hepsinden razı olsun. Gençleri ile Trabzonlu yabancıları ile taraftarın gözüne hoş gelen bir takımımız var. İnşallah seneye bunu devam ettireceğiz.

Bugün Olcay ve Luis İbanez’le vedalaştık. Duygusal bir veda oldu. Olcay alacağının yarısını neredeyse bıraktı. İnşallah bundan sonra layık oldukları takımda layık oldukları yerlerde olurlar. Biz Rodallega’dan haber bekliyoruz. Kendisine verebileceğimiz en yüksek teklifi yaptık. İnşallah Rodallega bu teklifi kabul eder. Biz takımı bozmak niyetinde değiliz. Takviyelerle yolumuza devam edeceğiz.

O gitsin mi bu kalsın, yok öyle şeyler. Bunlar takıma zarar veren şeyler. Yusuf, Abdülkadir, Uğurcan büyük kulüpler tarafından izlenen oyuncular. Biz bize geldiklerinde haberdar oluyoruz. Bu maçı da izlemiş olabilirler. Ama yapılmış bir teklif yok. Ekonomiyi biraz düzeltebilirsek oyuncularımızla devam edeceğiz. Hocamızla ilgili 2 sene daha devam edeceğiz. Bunu yapmasınlar. Gerçekten çok ciddi sıkıntılarımız var. Trabzon’a indiğim anda ödemeyi yapamamıştık. Geldim kulüpten içeri girer girmez ilk işim o oldu. Şuanda oyuncularımızın içerde sanıyorum 3 aylık alacakları kaldı. O kadar büyük özveri ve iyi niyet var ki. Gidecek kalacak uğraşmasınlar. Yönetim olarak kimseyi gönderme niyetinde değiliz. Ekonominin çok ağır bastığı bir yerde farklı şeyler içerisine de girebiliriz ama yok, yok, yok.

Stat sponsorluğu ile ilgili bir şey yok. Forma sponsorumuz son maçı bugün oynadı. İki ayrı grupla görüşüyoruz. Birkaç haftaya netleştiririz.

5-6 futbolcu olabiliriz. Genç oyuncular var. Kiralık oyuncular var. Param yok. Alamıyoruz. Ya bonservis ücretsiz, yada kiralık. Toplam transferde 1-2 Milyon Euro bütçe ayırdık. Takıma direk katkı yapacak oyuncular, genç oyuncuları kadromuza katacağız.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor