Ahmet Ağaoğlu sessizliğini bozdu: Biraz hırpalandık!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hem eleştirilere yanıt verdi hem de transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu sessizliğini bozdu: Biraz hırpalandık!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe galibiyeti sonrasında Haber61'in sorularını yanıtladı.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

ABDULLAH HOCAYLA PERFORMANS ARTTI

Maçla alakalı çok fazla yapılacak bir yorum yok. Galip geldiğimiz 3 puan aldığımız bir maç. Son 9 haftaya baktığımızda 6 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi var. Abdullah hocanın gelmesiyle birlikte artan bir performans var. Oturan bir sistem var. Maçın büyük bölümünde oyunun hakimi Trabzonspor’du. Göze hoş gelen bir oyun. Yanılmıyorsam 600’e yakın pas yapmışız. Bunlar futbolu güzelleştiren öğeler. İlerleyen haftalarda taşlar yerli yerine oturacaktır.

BERAT GEÇEN YILDAN BERİ İZLENİYOR

Transfer konusunda hocanın talepleri doğrultusunda belirlediği isimler var. Onlarla görüşüyoruz. Kamuoyu farklı bakıp farkı değerlendirebilir. Berat geçen yıl haziran ayından beri görüştüğümüz nu ağustos ayında transferini istediğimiz bir oyuncuydu. Hocamızın geldikten sonra istediği direkt isimlerden biri de oydu. Biraz sıkıntılı biraz bir süreç olsa da Berat’ı kadromuzu kattık. Belki 1-2 oyuncu daha katabiliriz. İsim konusunda takıntılı olmak bize çok sıkıntı yaratıyor. Berat konusunda da biz bunu yaşadık. İsim telaffuz edenler beğeni toplayabilir ama bizi zarar ettiriyor. Hocamızın belirlediği isimler için görüşmeler devam ediyor.

KARALAR BAĞLAMAK DOĞRU DEĞİL

Bu işler bir süreçtir. Sürekli olarak yukarıya tırmanış bekliyorsa insanlar, bakın geçen senenin Liverpooluna.. Herkes kendi takımından sorumludur, birden bire karalar bağlamak çok doğru değil. Dönüp baktığımızda yanılmıyorsam 23 maç daha var. Ligin başı ve inişli çıkışlı takımlar var. Geçen yılın ilk 3’ü Başakşehir Trabzonspor Sivasspor. Geçen yılın ilk 3’ündeki performans değişikliğine bakalım. Sivasspor Başakşehir bakın nerede. Bunlar normaldir. Bazen ayağınız taşa takılabilir. Hata da yapabilirsiniz. Yapılan hatadan dönülmeyecek diye bir şey yok. Eleştiriler son derece doğal. Her eleştiriye saygı çerçevesinde açığız. Farklı düşüncelere her zaman saygı gösteririm. Bizim baktığımız açıdan değil farklı bir noktadan bakıldığı için farklı görebilirler. Düşünerek eleştirenlere her zaman saygımız var. Bizim görmediklerimizi görüp bize yön veren eleştirileri her zaman dikkate aldık. Özellikle Galatasaray maçı sonrası biraz hırpalandık. Ama dönüp baktığınız da 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik alan bir takım var.

LİG BİTTİĞİNDE HERKES GÖRECEK

Herkes gönlünü ferah utsun. Lig bittiğinde Trabzonspor’un nerede olduğunu herkes görecek. Hoca sistem üzerinde çalışıyor, transferler üzerinde çalışıyor. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Bizim yönetimi göreve getiren ekonomik sıkıntı ortadan kalkacak ki, insanlar oraya hiç bakmıyorlar. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntı, ödemelerin alınamaması, reklam alınamaması, ürün satışı yapılamaması ve buna rağmen oyuncularına 1 kuruş borcu olmayan bir Trabzonspor var. Biz geldiğimizde en büyük sıkıntı olarak ortada duran ekonomik sorun ortadan kakmış ki kimse bunu konuşmuyor.

Yapılacak olan transferlerin Trabzonspor’un ekonomisiyle birebir örtüşmesi gerekir.

Biz önce kendi kulübümüzün başkanlığını düşünelim de kulüpler birliği başkanlığını sonra konuşuruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor