Ahmet Ağaoğlu resmen açıkladı! Yusuf ve Abdulkadir için karar verildi!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir hakkında verilen kararı açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu resmen açıkladı! Yusuf ve Abdulkadir için karar verildi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür için transfer teklifleri aldığını açıkladı ancak iki oyuncuyu da satmayı düşünmediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer açıklaması yaptı ve Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür için transfer teklifleri aldıklarını söyledi.

Ahmet Ağaoğlu, "Açık söyleyeyim Abdülkadir ve Yusuf'a gelen teklifler var ama biz iki oyuncumuzu da kadroda tutmak istiyoruz. Karar verdik bu konuda, kadromuzu bozmayı düşünmüyoruz. Bu kadroya takviye yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Bordo mavililerin başkanı kısa bir süre önce Yusuf ile Abdülkadir'i Lille ve Manchester United'ın canlı izlediğini ifade etmişti.

22 yaşındaki Yusuf Yazıcı bu sezon Süper Lig'de 30 maça çıkarken 4 gol atıp 2 asist yaptı. 19 yaşındaki Abdülkadir Ömür ise 29 maçta 5 gol ve 9 asistle oynadı.

(TRT)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler