Ahmet Ağaoğlu: Otobüsü beklettik ama gelen olmadı!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Fenerbahçe – Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu: Otobüsü beklettik ama gelen olmadı!

Haber61 - Spor Servisi

,Ahmet Ağaoğlu : Volkan Demirel maçın olaysız bitmesinden rahatsız oldu!

BÜYÜK KULÜLERİN GÖLGESİNDE YER ARAYAN KÜÇÜK İNSAN”

Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe’ye konuk oldu. Son saniyede yeniği gol ile Kadıköy’de 2 puan bırakan bordo mavililer de sonuca üzüldü.

Karşılaşma sonrası ise maçın olaysız bir şekilde bitmesinden rahatsız olan Fenerbahçe kalecisi Volkan D. Trabzonspor otobüsünden adam aldırma tarzında saçma sapan beyanatlar vererek ortamı germeye çalıştı. Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ise “ Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda olay çıkaran aktörler vardı. Volkan’da bu aktörlerden biriydi. Maçtya olay çıkmamasından rahatsız” oldu ifadelerini kullandı. Ağaoğlu ayrıca “ Bu tarz insanlar büyük takımların gölgesinde kendilerine yer arayan küçük insanlar” ifadesini kullandı.

İşte Ahmet Ağaoğlu’nun o açıklamları:

Trabzonspor’un otobüsünden adam almak kimsenin haddi değil. Analar daha öyle bir aslan doğurmadı. Trabzonspor otobüsüne girersin ama nasıl çıkarsın Allah bilir. Bunlar hoş şeyler değil. Bizim iki maçımızda olaysız oynandı. Bundan önceki maçlarda olay çıkartan aktörler var. Volkan Demirel de o aktörlerden biri. Seyirciye oynayan, seyircisi galeyana getiren. Biz bu tansiyonu düşürmek için inanılmaz gayret gösterdik. Biz de kötü tezahürat yok. Kemençe var kolbastı var. Bugünkü maçta da kırmızı karttan sonra hakeme bir tepki oldu ondan da hakem etkilendi kontrolü kaybetti Onun haricinde bize karşı bir şey olmadı. Fenerbahçe seyircisi de futbola bakıyor.

Dışarı çıktığımızda Fenerbahçe seyircisi bizi tebrik etti. Ama bu durumdan rahatsız olan insanlar var. Sen kim oluyorsun da Trabzonspor otobüsünden adam alıyorsun. Saha içerisinde bir şey olmuşsa bunu gider gerekli yerlere şikayet edersin. Gereğini yerine kolluk kuvvetleri veya federasyonun ilgili birimleri yerine getirir. Bu sözleri söylemesinin amacını anlamadım. Bana göre şu; Volkan Demirel bu maçların olaysız geçmesinden rahatsızlık duyuyor. Bu ve bunun gibi aktörlerin ülke futbolunda yeri olmaması lazım.

Bizim yönetici arkadaşlarımız bu cümleleri duyduktan sonra otobüsü bir müddet orada beklettiler. Gelen giden var mı diye. Otobüsten adam alınacak ya! Nasıl oluyorsa o iş. Spor’un ruhuna aykırı. O devir bitti. Kabadayılık falan artık sökmüyor o işler. İnsanlar da bunun farkına varmaya başladı. Kim kimi nereden alıyor. Biz burada futbol mu oynuyoruz, kabadayılık mı yapıyoruz. Biz göreve başladığımızdan beri futbolcularımıza ve seyircimize taraftarı galeyana getirecek hareketlerden uzak durun diyoruz. Allaha şükür bugüne kadar oyuncularımız kırmızı kart bile görmedi. Hakem hatalarından kaybettiğimiz maçlarda bile rakibi tebrik ederek soyunma odasına giden bir takımız.

Bugün bizim hiçbir oyuncumuz rakip takımı tahrik edecek hiçbir harekette bulunmadı. Bizim oyuncularımız rakip hakkında rencide edici hiçbir beyanda bulunmadı. Bulunmaz da. Bıktık artık büyük kulüplerin gölgesinde kendilerine yer arayan küçük insanların ülke futboluna verdiği zarardan bıktık usandık.

Trabzonspor olarak daha önce Fenerbahçe maçlarında ciddi sıkıntılar yaşadık. Ama aktörler birer birer sahneden çekilmeye başlayınca futbol ön plana çıkmaya başladı.

Ekuban’ın pozisyonunda faul yoktu ama hakem ısrarla bayrak kaldırdı ve topu ayağıyla oyuna soktu. Güzel de bir şekilde de yaptı bunu. Bakalım yaz transfer döneminde transfer etmeyi düşünebiliriz.

Hakem konusunda şunu söyleyeyim. Hakem Fenerbahçeli futbolcu atıldıktan sonra gelen yoğun baskıdan çok etkilendi. Ayağa basmalar, rakibe verilecek kartlar konusunda cesur davranamadı. Ama 90+6’da basit bir golle 2 puan kaybediyorsak biz bazı şeyleri içimizde aramalıyız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor