Ahmet Ağaoğlu: Namağlup olmak önemli değil

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçın ardından konuştu

Ahmet Ağaoğlu: Namağlup olmak önemli değil

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;
Puan kaybederseniz şampiyonluğu kaybetmezsiniz. Geri düşmemize rağmen taraftarlarımızla çok güzel mücadele örneği gösterip maçı 1-0 dan 3-1 e getirdik. Biz sadece 1 maç kazandık. Bir sonraki maçı kazandığınızda bu maç anlam kazanır. Ligin 4’te birini oynadık. Marek’in yokluğu önemliydi ama o eksiği tamamlayacak oyunculara sahibiz. Oyun 11 kişi ile oynanıyor. 11 kişi ile oynadık. 3-1 kazandık. Soyunma odasına ilk kez bu sene hocanın müsaadesi ile girdim. İnanılmaz bir sevinç vardı.

Penaltı pozisyonu VAR’da verilen bir pozisyon. VAR hakemi tarafından çağrılan hakem tarafından verilen bir karar. Bizim genellikle şikâyetçi olduğumuz konu bu tarz pozisyonda hakemin VAR’a çağrılmaması. Kırmızı kart pozisyonu konusunda konuştuğum yöneticiler ağır buldular kararı. Direkt kırmızı değil ikinci sarı.

Hakem konusunda TFF ile bir iki görüşmemiz oldu Sayın Özdemir ve sayın Servet Yardımcı ile. Yine bu hafta içi ben sayın Ali koç, Sayın Süleyman hurma ile TFF ile toplantı yapacağız.

Bazı arkadaşlar falan başkanla konuştum böyle bir şey yokmuş diyerek bütün takımların ortak kararını sulandırmak için 2 kulüp çekimser 18 takım oy birliği ile yakın ve uzun vadede yapılacak çalışmalar için bir toplantı gerçekleştirilecek. 4 büyük kulüp ve alt liglerin başkanları bir toplantı yapılacak.
Yaşanan sakatlıklar konusunda özellikle pandemi sonrası sıkça yaşadığımız ve takımlar için sıkıntı yaşadığımız sorunlar. 2019 yılında 60 gün ara verildi. Bir sezon içerisinde 3 yükleme yapıldı. Sonra bir ara sonra milli takımlar sonra hemen liglerin başlaması sonra sakatlıklara neden oldu.

Biz Roma maçından döndüğümüzde lige 6 sakat isimle başladık. Bu sakatlıkların bu sene ardarda olması basit anlatılacak bir konu değil araştırılması gereken bir konu. Erteleme bir çözüm olsaydı pandemi dönemin de 60 günlük ara verildi.



Nwakaeme özelinde konuşursak milli takıma gitmedi dinlendi ama sakatlandı. Dinlenme kısa süreli bir çözüm olur. Farklı şeyler konuşacağımıza bu tarz şeyler konusunda çalışmalar yapmalıyız. Enerjimizi oraya yönlendirirsek daha güzel sonuçlar alırız.

Namağlupluk önemli değil haftaya Allah korusun kaybedersiniz bu gider. Şuanda nerede olduğumuzun önemi yok. Sezon sonu önemli. Ben işin o tarafına bakmıyorum. Namağlup ikinci olan takımlar vardı ligimizde. Nerede olduğumuz değil nerede olacağımız önemli. Ben işi o tarafında değilim. Burası Trabzon sonuçta.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor