Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği toplantısı sonrası konuştu: ortak görüş çıkmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Kulüpleri Birliği toplantısı sonrası konuştu.

Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği toplantısı sonrası konuştu: ortak görüş çıkmadı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkan adayları ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Ortak bir görüş çıkmadı” dedi.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 3 saat süren bir görüş alışverişinde bulunduk. Adayların başvurusu 9 Haziran Saat 17:00’da bitiyor. Başka adaylar çıkabileceğinden Cuma günü tekrar toplanıp kesinleşen adaylar üzerinde görüşmeyi daha uygun bulduk. Birkaç kez daha bir araya geleceğiz. Kararlar alacağız veya kulüpler kendi iradelerini kullanacaklar. Ortak görüş ortaya çıkmadı bazı başkanların farklı görüşleri var.

Bu süreçle alakalı geçmişte yaşadığımız problemleri tekrar yaşamamak adına başkanlarımız büyük hassasiyet gösteriyorlar. Bunu saygı ile karşılıyoruz. Perşembe günü aday başvuruları tamamlandıktan sonra tekrar kulüplerle bir araya gelerek geldiğimiz toplandık.

Son 10 yıldır şuraya geliyoruz. Son yılda yaşanan sıkıntıların hepsi benim başkanlığıma denk geldi.

Gelirlerin düşmesi, Ekonomik sıkıntıların artması, TFF başkanının istifa etmesi daha önce MHK’nın aldığı kararlar. Pandemi hariç bu sıkıntıların yaşandığı başka bir dönem hatırlamıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor