Ahmet Ağaoğlu: Kimse bizden bunu beklemesin!

Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu

Ahmet Ağaoğlu: Kimse bizden bunu beklemesin!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu kongrenin ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.


Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu;

"Bu arkadaşlarımız yine yarın yönetime talip olacak insanlar. Onlara herşeyin ötesinde genel kurula iştirak ettikleri ve adaylıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Seviyeli genel kurul ve seçim oldu. Delegeler güvenini bizden yana kullandı Bu ağır bir sorumluluk. İnşallah bunun gereğini ben ve arkadaşlarım layıkıyla yerine getireceğiz. Uygulamaya başlayacağımız programlar belli. Açık net olarak belirttim. İnşallah Trabzonspor'un el birliğiyle camia ve taraftarın desteğiyle bu süreçten çıkmasını sağlayacağız. 

841 milyon borç var ve bu borç kulübün yıllık gelirinin 7 katı. Gelir 130 milyon, faiz 110 milyon. Daha ne olsun. Trabzonspor'u bundan kurtarmamız lazım. Bugüne kadar hizmet etmiş tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine sadece saygı duyarım. Onların yaptıkları elbete birşeyler var. Doğrularını sürdüreceğiz. Eksiklerini tamamlamaya geldik. 

Trabzonsporun bugüne kadar almış olduğu yabancı futbolculara ödediği rakamları bir hesaplayın. 1984'ten beri şampiyon olamıyor. 34 sene içinde alınan yabancılara ödenen rakamları yazın toplayın ve satarken aldığınız rakamları toplayın. Aradaki farka bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu iş öyle olmuyor ama yönetimler üzerinde ağır baskı kuruldu transfer yapılsın diye. Bunun topluma çok iyi anlatılması lazım. Bunu özümseyeceklerdir. Senin şampiyon olmak için transfere ihtiyacın yok. Tabzonspor'un en başarılı dönemlerinde elde ettiği sonuçları, şampiyonlukları  iyi analiz etmeliyiz. İstanbul kulüplerinin durumu da iç acıcı değil. Biz onların yolunu izleyemeğiz burası futbol coğrafyası. Yıldız futbolcu oraya gider buraya gelmez. Onun için hazır olan bir ortam orası, arasa da bulamaz. Performans ve kariyer istiyorsa buraya gelmez, buraya kariyer için gelir. Çin'den önceki son atlama taşı.

Yerlinin yerlisi Ahmet Suat Özyazıcı'nın sloganıdır. Ben altyapıda dinamiklerim var, kaynağım var diyorum. Biraz daha sistemli planlı çalıştığımız takdirde Cafer, Hüseyin, Yusuf gibi oyuncuları kendi kadroma katarım. Bu potansiyelim varsa  niye kullanmıyorum. Buna karşı olanlar sebebini söylesinler. Dışardan oyuncu gelmeyecek demiyorum ama gelecek oyuncular bu formanın ruhu için mücadele edecek. Buraya Marko Aurelio'lar gelecek buraya ama 500 bin dolara gelecek 6 milyon Euroya gelmeyecek. Bir işi 1 liraya da yaparsınız 6 liraya da yaparsınız. Biz bunu 1 liraya yapmaya çalışacağız. Bu kentte kimse benim kadar sabırsız olmasın. Ama elimizdeki en büyük değeri kaybetme noktasına geldik. İşte burada mücadele şekli farklılaşıyor. Göreve getirerek bana ve arkadaşlarıma gösterdikleri güvene teşekkür ediyorum bunları uygulayabilmemiz de boş şey istemiyorum sabır gösterip destek vermelerini istiyorum onların rezu etiği görmöeyi isteidği trabzonsporu onlara 3-4 sene sonra teslim etmek arzumuz." 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler