Ahmet Ağaoğlu: "Hangi amaca hizmet ettiğini bilmediğimiz..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu: "Hangi amaca hizmet ettiğini bilmediğimiz..."

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İşte Ağaoğlu'nun açıklamaları;

Tesislerin yapımını çok ucuza mal ettik. Oda sayısı olarak yetmiyordu. Yan taraftaki binayı bize tahsis ettiler. Biz oraya geçince bizim kullandığımız binada teknik heyetin ofislerinin olacağı, toplantı salonu ve diğer odaların olacağı konuma gelecek. Pazartesi itibari ile iki antrenman sahamızın inşaasına başlayacağız. Komple kaldıracağız. Önce drenajı ardından çalışmaları yapılacak.Önümüzdeki sezon açılışına yetişecek. İki sahamızın çimini yenileyeceğiz. Bakımı içinde özel bir ekibi eğitimden geçirerek bakımını sağlayacağız ki 3-5-10 sene ile sınırlı olmasın. Bunlar önemli şeyler. Futbol kulübünde taraftar bu tür şeylere önem vermez. Ama bunlar olmadan da başarı olmaz. İyi zaman geçirecek futbolcular. Burayı sıcak yaşanabilir bir hale getireceksiniz kiz sorunları temelinden halletmiş olacaksınız. Bir maçta iki puan kaybetmekle takım başarısız olmaz.

Bir kere maçın zor geçeceği belliydi. Mili takımların, takımın oyun sistemine konsantrasyonuna verdiği zaarar gözardı edilemez. Galatasaray, Beşiktaş neden puan kaybettiyse Trabzonspor’da o nedenle kaybetti. Onlar keybedindce bizim için ayrı bir önem kazandı. Erzurumspor maçında puan kaybettiğinizde diğer maçları yok mu sayacağız. Büyük eleştiri aldım. 30 bin seyirciye oynadık, teşekkür ediyorum. Bizi bunun için mi çağırdın dediler. Bende ne yaptım diye düşündüm. Trabzonspor taraftarını maça çağırdım. Başarı yakalayacaksak bu taraftar ve camianın desteği ile olur. Bu sert eleştirilerin ortaya çıkması aslında çok doğru değil ama bu  coğrafyanın insanlarının yapısına baktımızda son derece doğal, en ufak bir şeyde küseriz en ufak bir başarı da birbirimize sarılırız. Tarftar ve yönetici olursan eğer Allah yardım etsin. Bende kendime gelemiyorum 2-3 gün. Ama bizim görevimiz bu süreci yönetmek. Benim teknik heyete ve futbolculara olan güvenim ve kredim sonsuz. Biz ocak ayına kadar bu futbolcularla mücadele edeceğiz. Bunlar Türkiye’nin en kaliteli oyuncuları. Evet puan kaybedilmiştir. Trabzonsporlular’ın yapısına baktışınızda bu eşeltiriler doğaldır.

Ben hoca kadar görebilseydim yerinde ben olurdum. Başkan antrenör pek mümkün değil. Çok çaba sarfetmek zorunda. Hocamız kendi değerlendirmesini yaptı. Herkesin gösteridiği çabayı oyuncularımızın da göstermesi lazım. Benim onların çabasından şüphem yok. Erzurumspor takımı kolay gol yine bir takım değili. Geldiler kapandılar. Bizim oyunumuzu bozmaya çalıştılar. Bizde 9 futbolcu milli takınmdan geldi. Erzurumspor maçı kolay bir maç değildi. Biz bu maçı taraftarla kazanalım istedik ama olmadı. Dünyanında, liginde sonu değil. Oynayacağımız çok önemli bir Antalyaspor açı var. Oynayacağımız maçlar kolay maçlar dğeil. Herkes he takım yenebiliyor. Ağağımıza gelen fırsat tepilmiştir. 3 puan almamız gerekirken 1 puan aldık ama herşeyi bir kenara bırakmamak lazım. Hangi amaca hizmet etiğini bilmediğimiz Trabzonsporlular’ın 4-5 yiyeceğiz dedikleri maçları göremedikleri için farklı bir anlam yüklemeye çalışıyorlar. Beraberliğe bir anlam yüklemeye çalışıyorlarsa bu takım demekki bir adım yukarı çıkmış.

Kongre sürecini daha sonra herkesle birlikte konuşacağız. Sadık Albayrak çok saygı duyduğum bir abim. Önümüzde maçlar var. Ay sonunda ödenecek 30 Milyon yıl sonunda ödenecek 100 Milyon TL var. Onları daha sonra konuşuruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor