Ahmet Ağaoğlu Ezber bozduk gerisi gelecek

Başkan Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ahmet Ağaoğlu Ezber bozduk gerisi gelecek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu şampiyonluk kupası için düzenlenen törende taraftarlara seslendi.

Büyük bir alkışla sahneye gelen Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu;
4 sene önce grev geldiğimizde 3 sene sabır istedik 4.sene bu takımı ayakta alkışlayacaksınız dedi. Her günümüzde en kötü günümüzde d e arkamızda siz oldunuz. Zafere ulaşan takımın arkasında güç sizsiniz. Bu süreç içinde zor günler yaşadık Ama hiçbir zaman için kendi yanlışlarımızı kendi hatalarımızın üstünü örtmek veya camiamızın dikkatini başka yere çekmek için ne başka kişilere, ne başka kulüplere yöneldik. Hatalar bizim yanlışlar bizim yanlışımızdı. Sizden aldığımız güçle o hatalardan döndük. 
Yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik heyetimiz, hocamız, gözbebeğimiz futbolcularımız, malzemecilerimiz, aşçılarımız, medya ekibi, idari personellerimiz hepsinin çok büyük emekleri var hepsine teşekkür ediyorum.
Karakterimizle yanyana olduk ve bugün bu zaferi yaşıyoruz. Dünyanın dört bir yanında bu kupayı kaldırmamızı bekleyen içlerindeki ateş hiç dinmeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. 
Bu şampiyonluk için küllerinden doğdular dediler. Küllerimizden doğmadık. Ezberi bozduk gerisi gelecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor