Ahmet Ağaoğlu: "En büyük hedefimiz Şampiyonlar Ligi"

Ahmet Ağaoğlu maç sonu konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: "En büyük hedefimiz Şampiyonlar Ligi"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şunları söyledi;

"Güzel bir mücadele vardı. Sivasspor’u tebrik ediyorum. Örnek bir kulüp ve takım. Hazırlık maçlarının aksine çok daha farklı bir performans ortaya koyduk. Kupayı aldık inşallah başkaları da gelir. En büyük hedefimiz şampiyonlar ligi. Hem maddi hem manevi çok önemli. Bizim şansızlığımız ilk defa ülke olarak eleme maçların kaldık. Bize denk geldi. Hayırlısı oldun. Ben gruplara kalacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız ve camiamızın kafasında soru işaretleri olabilir. Takımdan iki oyuncu ayrıldı. Bir haftayı bulmaz 1-2 takviye ile yolumuza devam edeceğiz.  

Yönetim olarak 4 senedir görevdeyiz. 4 yıllık bir bilanço ortaya koyarsak en fazla galibiyet alan en fazla puan toplayan. En az mağlubiyet alan en fazla kupa alan takımız. Foto finişle kupa sayısında da öne geçtik. 4 sene önce nereden geldiğimizi herkes biliyordur, hatırlatmaya gerek yok. Hocamızla kimya tamamen tuttu. Başarıyı arzulayan kovalayan bir takıma aynı şekilde yaşadığı şansızlıklardan dolayı bir türlü o noktaya erişememiş bir hoca ham takımın hem kentin hem Abdullah Hocanın ve yönetimin kimyası örtüştü. İstikrar önemli. Takım, yönetim teknik heyetin istikrarı. Bunun devam etmesi lazım. Bir sekerse ikinci de oluyor. 

Kupa törenini Trabzon’da yaptık. Statta 60 bine yakın seyirci vardı. 20 saat sonra buraya geldik. 80 bin seyirci vardı. 20 saat arayla 1000 km arayla iki farklı şehirden 130-140 bin seyirci toplayan bir takım bilmiyorum. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor