Ahmet Ağaoğlu diğer takımlardan gelen saldırıları yorumladı: Ben o bölümü hallederim

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan diğer takımlardan gelen saldırılara meydan okuyan açıklama.

Ahmet Ağaoğlu diğer takımlardan gelen saldırıları yorumladı: Ben o bölümü hallederim

Şampiyon Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu’nun diğer kulüplerden gelen saldırılar sorusuna verdiği cevap gündem oldu.

Ahmet Ağaoğlu, "Sezon içinde diğer bazı camialardan da hakkımızda açıklamalar yapıldı. Bir hedefe kitlendiğinizde, sadece başarıyı düşünmek zorundasınız. Eğer bu saldırılara cevap vermeye kalkarsanız enerjinizi boşa harcarsınız. Biz enerjimizi boşa harcamadık. Bir hedefimiz vardı ve buna doğru ilerledik. Konuşanlar konuştu ama biz onlara hiç aldırış etmeden şampiyonluğa doğru yürüdük. Başarı yolunda gerçekten dış etkenler benim için sorun değil. Bizim Trabzonspor olarak bütün paydaşlarımızla birlikte hareket etmemiz gerek." diye konuştu.

Ağaoğlu, "Trabzonspor camiası olarak birlikteliğimiz sürerse yine şampiyon oluruz. Önümüzdeki sezon da başka camialardan saldırılar gelirse ben o bölümü hallederim. Gerçekten hiç sorun değil. Sadece kendi içimizde bölünmeyelim. Kendi camiamızdan "sabır ve anlayış" göremezsek işte burada sorun başlar. Yoksa senelerdir aynı senaryolar uygulanıyor. Dışarıdan gelen bazı açıklamalarla bir polemiğin içine çekilmeye çalışıldık. Evet rakip camialar çok güçlü olabilirler. Ancak gücü akılla birleştirmezseniz hiçbir zaman işe yaramaz." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor